Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1464 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:18
maybachmaster, dla mnie prawdziwa dziewczyna to to co wymieniłeś plus nieosiągalna.
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1464 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:24
Bo dla mnie piękne rzeczy są niemożliwe do zdobycia. Ale to dla mnie. Tak jak mówiłem i powtórzę (bo mnie na powtarzanie naszło):
Cytat:
Jest ich pełno, tylko my szukamy coraz doskonalszych.
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:34
Ja już znalazłem, ale wolę by to było niedostępne dla mnie.
Koniec offu.
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 13:06
Te dziewczyny które klną, biją się i podrywają chłopaków to przede wszystkim robią to żeby zwrócić na siebie uwagę. Według mnie nie jest normalne jak dziewczyny zarywają do chłopaków. Ja osobiście nigdy jeszcze nie zarywałam do żadnego i nie mam zamiaru, bo uważam że to jest ich rola:p Też nie klnę, a tym bardziej ni biję się. Ale czy uważam się za typową kobietę?- raczej nie... Chłopcy też jakoś do mnie nie ciągną, a nie wyglądam znowu jakoś tragicznie(chyba)... Według mnie jeden chłopiec woli spokojne miłe i uprzejme damy:F inny znowu zwariowane dziewczyny Liczy się przede wszystkim charakter. Są jeszcze takie kobiety tytpowe, oczywiście że są i na pewno nie wyginą;P Chociaż coraz częściej spotykamy się z wulgarnymi dziewczynami, które podobają się chłopakom
_________________ ...:::: ŻYJ- krzyknęła nadzieja.... Życie odparło cicho- BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ::::::.......
~~~~~~~~~~~~
hmm... Maybachmaster, uważasz że to źle jeśli dziewczyna przeklina? tzn nie chodzi mi o używanie "przerywników" na k co drugie słowo... ale nie tolerujesz jeżeli dziewczyna się np zdenerwuje i "wyrwie się" brzydkie słowo?;p
Fakt, teraz sporo dziewcząt strara się "być" super modna i nie wiadomo ile wiedzącą nastolatka. ;D Stwierdzam fakt, że nie wychodzi to najlepiej. Rozumiem moda i te sprawy, ale na niektore az patrzec nie mozna ;D więc bez przesady.
aczkolwiek prawdziwe dziewczyny jeszcze istnieja... choć egzemplarz ten ciężko spotkać. ale co do facetów, to też właśnie już coraz mniej tych "normalnych"
_________________ _________________________________________________
like a wind... like a sun... like a child... catch me if U can...
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 15 Lip 2008 Posty: 127 Skąd: Zadupie Wielkie
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 13:49
cóż... świat się zmienia i ludzie także... nie ma już takich kobiet, dziewczyn jak kiedyś... i nie będzie... i nie można tak patrzeć na dziewczyny jakby musiały być jakimiś ideałami jak powiedzmy dawniej były kobiety, które tylko posłusznie słuchały poleceń swoich rodzin, chłopaków, mężów... teraz jest inaczej... i należy to zrozumieć, a nie powracać do tego czego już nie będzie...dziewczyny są wolne i wyzwolone... mają swoje zdanie i robią co uważaja za słuszne... takie życie... brutalne...
_________________ Nie pójdę do nieba bo mam lęk wysokości...
Na pewno nigdy juz nie bedzie takich dziewczyn jak kiedys. Ludzie sie zmieniają. Jednak "dzisiejsze" dziewczyny też są prawdziwe. Jest ich niewiele, ale to zależy od dziewczyny. Jeśli dziewczyna szanuje samą siebie, to bedą ja szanowali inni ludzie.
_________________ Bo kochać to jedno jest
A drugie kochanym być...
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 20:39
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Owszem, chodzą po świecie dziewczyny, które co drugie słowo rzucają przekleństwem, ubierają się jak barbie, ale wystarczy lepiej się rozejrzeć
Pomogła: 4 razy Wiek: 16 Dołączyła: 06 Cze 2008 Posty: 93 Skąd: Z Gór:P
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 22:24
Kiki88_20 napisał/a:
Owszem, chodzą po świecie dziewczyny, które co drugie słowo rzucają przekleństwem, ubierają się jak barbie
A czy ubieranie się na różowo w spódniczki itp nie jest kobiece?? Dla mnie gorzej jest z dziewczynami skate, czy emo.... Różowe są jak najbardziej kobiece przynajmniej ja tak myślę
_________________ ...:::: ŻYJ- krzyknęła nadzieja.... Życie odparło cicho- BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ::::::.......
~~~~~~~~~~~~
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!