Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 19:51
I powiem tak wiem że rasizm jest zły , głupi i prymitywny ,ale jestem rasistką i raczej to się nie zmieni .
Cytat:
Ciekawe co by było gdyby nagle twoja ciocia/wujek/siostra/brat/kuzynka/kuzyn poznali murzyna z którym chcieli by związac resztę swojego życia.
wyobraź sobie że bym poszła na ich ślub <kolejna rzecz którą powtarzam 1000 raz> ,,jestem rasistką może dlatego że nie znma nikogo który by był innej rasy czy miał by inny kolor skóry i może gdybym poznała podejście by się zmieniło ,póki co nie znam i jestem rasistką''
dobra nie chce mi sie już na ten temat dyskutować bo zaczeło sie to robić nudne.
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Ja mam sąsiada murzyna i nawet mu psa zabili a ja go bardzo lubię
mr.Radek napisał/a:
Murżynowi
chcecie, zebym umarl ze smiechu?!
co do rasizmu- ciekaw jestem, kto zaszczepil w Tobie takie glupawe poglady. To przeciez jedna rasa- ludzie. A ze na innej szerokosci ich skora zmienia kolor, by przystosowac sie do warunkow, to znaczy, ze cokolwiek z nimi nie tak?
Przypomnialo mi sie! Wiecie jaki jest sport narodowy w krajach muzulmanskich? Najbardziej efektowny skok z urwiska i jeszcze bardziej efektowna przy tym smierc
Krzycza allach i skacza. tego juz nie moge zrozumiec
Nie, to nie moja wyobraznia. To szczera prawda> O ile nie zabijaja siebie i ludzi na ulicach czy w autobusach wyladowuja sie w inny sposob. Wierza ze smierc w imie allacha da im zycie wieczne (ale jak wiadomo nie ma zadnego allacha dlatego beda smazyc sie w naszym piekle....)
Zamknij swoja bezczelna twarz, splashu. To tak jakbym napisal, ze Polacy nie robia niczego innego niz zapijaja sie w cztery d.., co jest oczywistym klamstwem.
Ze tyle jelopow po swiecie chodzi jak Ty, no cos takiego
Przypomnialo mi sie! Wiecie jaki jest sport narodowy w krajach muzulmanskich? Najbardziej efektowny skok z urwiska i jeszcze bardziej efektowna przy tym smierc
Krzycza allach i skacza. tego juz nie moge zrozumiec
splash napisał/a:
Nie, to nie moja wyobraznia. To szczera prawda> O ile nie zabijaja siebie i ludzi na ulicach czy w autobusach wyladowuja sie w inny sposob. Wierza ze smierc w imie allacha da im zycie wieczne (ale jak wiadomo nie ma zadnego allacha dlatego beda smazyc sie w naszym piekle....)
nie zniosę dłużej słuchania takich nieprzemyślanych wypowiedzi. skad masz takie informacje? w fakcie przeczytałeś? mówiąc to ugodziłeś sam w siebie. powiem Ci coś. nie znam Cię, ale już wiem że o krajach bliskiego wschodu wiesz tyle co napisali w gazecie, czyli same zamachy. myślisz, że napisaliby o jakiejs spokojnej rodzinie? nie, śmierć i skandale sprzedają się o wiele lepiej. trzeba próbować poznawać prawdę samemu, nie dać się zmanipulować. w niemczech przed i podczas drugiej wojny światowej nazywano żydów, słowian, arabów etc. podludźmi, mówiono że mają inną strukturę kości, krwi, bardziej podobną do zwierząt. i wszyscy w to wierzyli, dla nich to była ogólnie wiadoma prawda, fakt. jak jest naprawdę każdy wie. jesteś do nich bardzo podobny. weźmy na przykład ostatnie wydarzenie na politechnice w stanach. koreańczyk morduje ponad 30 osób, po czym sam siebie pozbawia życia. no więc koreańczycy to ludzie bez skrupułów, mordercy. zgadza się? ja tylko próbuję myśleć jak Ty.
To nie mysl bo ci to nie wychodzi! Sorry, koles, ale sami zapracowali sobie na taki stereotyp! Wy ich tu bronicie, a oni obmyslaja jak zemscic sie na niewiernych psach(czyli nas) i "zgnilym zachodzie"!!!
Mysle, ze latwo mowic ze sie nie jest rasista dopolki nie masz doczynienia z wieloma innymi ludzi (w sensie inne narodowosci). W Polsce, przeciez nie ma jakiegos zatrzesienia cudzoziemcow.
Mowie wam, ze gdybyscie wsiedli do autobusu w ktorym 1/4 ludzi to pakistanie (niesamowicie swierdzace stworzenia), kolejna 1/4 to murzyni, reszta to szkoci, gdzies pod sciana schowa sie polak to mieszanka jest niesamowita. Kiedy mam usiac kolo kogos takiego od razu wzbiera we mnie zlosc. Rasistka oczywiscie nie jestem.
_________________ Juz za niczym nie gonie. Tylko stoje i czekam...
To nie mysl bo ci to nie wychodzi! Sorry, koles, ale sami zapracowali sobie na taki stereotyp! Wy ich tu bronicie, a oni obmyslaja jak zemscic sie na niewiernych psach(czyli nas) i "zgnilym zachodzie"!!!
czemu ja w kółko to muszę powtarzać... czy Ty nie rozumiesz, że faktycznie tacy istnieją, ale jest to mała grupa? to biedni, zmanipulowani ludze, przyzwyczajeni do życia w państwie prawa negatywnego, gdzie za zabicie chsześcijanina grozi jedynie, stosunkowo niewysoka, grzywna? od małego wpierano im że katolicy są źli. gdybys TY wychował się w takim środowisku, niczym byś się od nich nie różnił. to kwestia wychowania, nie koloru skóry. zostaliśmy wciągnięci w grę o władzę polityków, tak naprawdę to oni są naszymi jedynymi wrogami. powinni dostać rękawice bokserskie i rozstrzygać swoje problemy między soba, a nie wciągać w to miliony innych, bezimiennych ludzi. roparopa na bliskim wschodzie, nienawidźmy arabów, szerzmy propagandę. naprawdę tak nienawidzisz wszystkich nie-białych ludzi, których nie znasz, następnych pokoleń, jeszcze nienarodzonych... bo są innego koloru skóry? innej wiary? ciekawe czy powiedziałbyś to jakiemuś arabowi-żydowi-murzynowi w twarz. ...w europejskich krajach jest wielu szaleńców, ale jeszcze nie zrzeszyli się tak jak w przypadku szaleńców z bliskiego wschodu. ale Królewna, ma rację, to sie już robi nudne, jesteście tak zaślepieni w swojej nienawiści, chyba sami nie wierzycie w argumenty rzekomo świadczące przeciwko nie-białym, że ta dyskusja nie ma sensu.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 19:22
splash napisał/a:
A kto ich wychowywal?! No kto? Przeciez nie my!
Mam wrażenie, że Ciebie wychowała telewizja.
A co do "wojujących" Arabów to jest to jedynie grupa odszczepieńców od porównywalna do "naszych" neonazistów.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
W przeciwieństwie do odszczepieńców "In the name of Allah I will rozku##$^ it all" to nasi "neonaziści" raz, że nie istnieją (zbytnia mitomania) to jeszcze są generalnie mniej szkodliwi od takich bojowników al-aksy, al-kaidy, hezbulachu etc.
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 20:54
Misha napisał/a:
W przeciwieństwie do odszczepieńców "In the name of Allah I will rozku##$^ it all" to nasi "neonaziści" raz, że nie istnieją (zbytnia mitomania) to jeszcze są generalnie mniej szkodliwi od takich bojowników al-aksy, al-kaidy, hezbulachu etc.
Chodziło mi raczej o skrajność i liczebność, a nie o mozliwości destrukcyjne
A neo nazistów nie uważam za mit. Może się nie spotkałeś z nimi lub z jakims przejawem ich działalności, ale wymysłem telewizji to raczej oni nie są. Choć w tym momencie ktoś może strzelić gadkę; że to pozerzy, że prawdziwych neo-nazi juz nie ma, że ci prawdziwi już wymierają. Ale równie dobrze mozna tak samo powiedzieć o np. punkach (nic osobitego, tylkoprzykład )
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.