:hihi: trzymajcie mnie! Ty sprawdzasz wikipedie?! HAHAHAHA!
Przy merytorycznych dyskusjach, gdy mi włosy nie stają dęba z tępoty postu. A tu przyznaję się do błędu i tobie przyznaję rację masakryczny błąd. Wstyd.
Poprawiam, poza tym to mój największy błąd od czasów pracy na 8 stron z historii, a w tytule wielką, pogrubioną czcionką "Rzeczpospolita obojga narodów".
Vanilla Ice napisał/a:
drugi rotfl. Widzialem dzisiaj dwoch pod metrem z odpowiednimi tatuazami, lysych i w glanach.
Tak prawie naziści o tak sprecyzowanych ideach, że nie wiedzą kto to Goebbels, Goering, Himmler o takich jak Seyss-Inquart, Axman, Heydrich, Frank, Hess, Donitz itd.
Dla mnie takich osób nazistami, a tym bardziej neonazistami nazywać nie można. A fakt, że chce wpieprzyć każdemu, a żydów mówi, że trza spalić i cytuje szkaradne dowcipy o nich. Chodziło mi zresztą bardziej o pogląd kreowany, że każdy dres (wyżej opisany) i wszechpolak, a tym bardziej nacjonalista to nazista. Mnie to razi w takim stopniu, jak wielu (w tym mnie) pankoffych dzieffczynek anarchistkami.
Ja bynajmniej przyznaje się do błędów
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Rowniez wybacz, ze tak naskoczylem. A skoro jestesmy przy bledach, to przyznaj sie, ze nie wiesz, ze "bynajmniej" nie rowna sie "przynajmniej".
Cytat:
bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)»
Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.
Cytat:
Tak prawie naziści o tak sprecyzowanych ideach, że nie wiedzą kto to Goebbels, Goering, Himmler o takich jak Seyss-Inquart, Axman, Heydrich, Frank, Hess, Donitz itd.
wiec wal pan od razu, ze tu chodzi o jelopow, a nie prawdzych nazioli.
Dodatkowo przyznaję o Hezbollahu pisałem opierając się na TV, jest to organizacja w pewnym sensie (jeżeli wierzyć wiki) pozytywna nawet (utrzymywanie szpitali), ale i tak nie pochwalam takich zagrywek jak porwanie izraelskich żołnierzy i sprowokowanie wojny. I powiem tak, istnieją uzasadnione podejrzenia, że są to terroryści, ale z powodu braku istotnych i konkretnych dowodów trudno nam orzec. Ja jednak jestem do nich nastawiony zdecydowanie nieufnie.
Kolejny raz przyznaję się do błędu.
Zaniżamy w dół.
[ Dodano: Sob Kwi 21, 2007 03:35 ]
Vanilla Ice napisał/a:
wiec spalmy je razem, dla wspolnego dobra.
Ac coby nie. Rytualna ofiara xDD
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Z Hezbollahem sprawa ma sie tak, jak z Churchillem- do wojny, to sa superanccy, ale do polityki w czasach pokoju, juz nie. Wyprawiaja teraz, po wojnie, karygodne rzeczy i sa w ogóle fuj. A Zydzi znajda codziennie miliard powodow, zeby sobie radosnie pospuszczac bomby na Liban, juz ich w tym glowa.