Playboy jest pismem, gdzie pracują spece od Photoshopa.
Co prawda to prawda.
Sama bym zgodziła się na sesję w owym piśmie... ^^
_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]
Nie mam nic przeciwko dziewczynom, które pozują do tego typu sesji, ani takim, które chcą to zrobić. Nie ma przecież nic złego w tym,że pokazuje się piękne ciało, więc jeśli tylko mają taką potrzebę to proszę bardzo, mi to nie przeszkadza. Nie myślę od razu Bóg wie co o takich paniach ( jak co po niektórzy). Każdy robi w życiu to, co uważa za stosowne, to jego sprawa. Ja nie skorzystałabym z propozycji sesji do Playboy'a nie z powodu jakiś tam poglądów tylko ze względu na kompleksy, które wbrew pozorom mam.
_________________ A ty tylko wokół siebie masz asfaltowe łąki wielkich miast...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
bellamuerte, wszędzie, w każdej gazecie przerabiają co się da...
_________________ [...]Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca
I czując Cię obok opowiem o wszystkim
Jak często się boje i czuje się nikim [...]
heh czemu nie
Tak poważnie to sesje w bieliźnie, takiej bardzo seksownej strasznie mi się podobają... Mam trochę takich swoich fotek i sa świetne. . Ale gdyby miały być dostepne w takiej gazetce dla kazdego, to raczej odpada... nie chcialabym..a przede wszystkim nawet nie próbuje myslec jakie zdanie na ten temat mialby mój chlopak:PP
[ Dodano: Nie Maj 18, 2008 13:30 ]
No a nago juz całkiem odpada... Ewentualnie bez stanika:P
Na zdjęcie artystyczne zgodziłabym się - nawet nago. Ale zdjecia w Playboy'u, choć wykonane dobrze i przez niezłych fotografów, mają za zadanie podniecenie rzeszy facetów, a nie artyzm sam w sobie. Tak więc sesja do Playboy'a odpada.
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 12:22
hmm.. Jako taka sesja do gazety w ogóle odpada.. Lubie pokazywac swoje ciało, ale nie na skalę ogólnopolską, ani nawet w mieście :p.. Owszem, lubię się fotografować nago, ale zdjęcia te mógłbym ewentualnie pokazać komuś zaufanemu, najlepszym przyjaciołom... a może i osobom, których w ogóle nie znam
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2871 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 16:40
pasiak, to Ty facet w ogóle jesteś?
[ Dodano: Pon Maj 26, 2008 16:41 ]
Dzadzczko napisał/a:
Ale zdjecia w Playboy'u, choć wykonane dobrze i przez niezłych fotografów, mają za zadanie podniecenie rzeszy facetów, a nie artyzm sam w sobie. Tak więc sesja do Playboy'a odpada.
jeśli istnieje nawet fetysz ognia czy śpiących kobiet, to uwierz mi, taki Playboy niewinny się przy tym wydaje.
.. Lubie pokazywac swoje ciało, ale nie na skalę ogólnopolską
Tylko tym co chcą?
pasiak napisał/a:
Owszem, lubię się fotografować nago, ale zdjęcia te mógłbym ewentualnie pokazać komuś zaufanemu, najlepszym przyjaciołom
Nie chciałbym być na ich miejscu
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
ghandi [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 17:04
ja bym się nie zgodziła na 'playboya'.
żeby potem spoceni[i nie tylko] panowie mnie glądali? a fe.
co to, to nie.
poza tym, jak dla mnie, to kwestia szacuku do samego siebie.