Wysłany: Sob Mar 10, 2007 19:27
Nie lubię sie bić, nie umawiam się też na solówy, ale jak ktos sam chce mieć obitą twarz i robi wszytsko ku temu, to czasem mi nerwy puszczają. A zazwyczaj, jeśli już agresja, to słowna...
_________________ Raczej nie życzymy nikomu źle, raczej nikomu dobrze...
Wszystko sie sypie.
a co do "burtalności" dziewczyn to niektóre naprawdę sie napier... biją nieżle mam kumpele która dostała takie wpierdy od "koleżanki" ze miała nos połamany w 2 miejscach i polik cały rozcięty. Przemoc jest fee
Dziewczyny potrafia sie bic z wieksza zawzietoscia niz faceci Znam takie ktorych sam bym sie bal
mateuko5 napisał/a:
ja się nigdy nie biję bo nie lubie lae i tak mnie nikt nie zaczepi bo znam ludzi z DHW (Destroyers Hooligans Widzew) a to jest jedna z najsilniejszych ekip w Polsce.
Najgorsza wypowiedz jaka widzialem dzisiaj...
anonim napisał/a:
Nie lubię sie bić, nie umawiam się też na solówy, ale jak ktos sam chce mieć obitą twarz i robi wszytsko ku temu, to czasem mi nerwy puszczają. A zazwyczaj, jeśli już agresja, to słowna...
Do czasu gdy slowa nie wystarcza...
_________________ "Katecheta w przerwach obmacuje chlopcow skrycie,
Pierwsza komunie trzeba opic nalezycie"
"Wierze ze pan jednak mnie nie opusci,
jakby mial z rak taka zdobycz wypuscic"
Dziewczyny potrafia sie bic z wieksza zawzietoscia niz faceci Znam takie ktorych sam bym sie bal
dokładnie faceci odpuszczą najczęściej po 3 min przpychankach i se pójdą ;]
Ojojoj... tu bys sie zdziwil Czasem faceci potrafia nakrecic innych facetow ktorzy nakreca innych facetow zeby nakrecili innych facetow I ustawka 20 na 20 gotowa
Ojojoj... tu bys sie zdziwil Czasem faceci potrafia nakrecic innych facetow ktorzy nakreca innych facetow zeby nakrecili innych facetow I ustawka 20 na 20 gotowa
co racja to racja w Łodzi Widzew ma kose z Olechowem, i często jest tak ze np. Widzew umawia sie na ustawke na 20 bez pał kij itd a tamci wyjda nie z 20 tylko ze 100 kolesiami z pałami nożami kijami ;]
_________________ " Słowa są nabojami, ranią,
podobno słowo może zabić,
podobno, chcesz to możesz sprawdzić "
Tede - Glokk
co racja to racja w Łodzi Widzew ma kose z Olechowem, i często jest tak ze np. Widzew umawia sie na ustawke na 20 bez pał kij itd a tamci wyjda nie z 20 tylko ze 100 kolesiami z pałami nożami kijami ;]
To jest co innego To jest ustawka meczowa i Olechowiec w takim momencie zachowuje sie BARDZO nie fair.
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 15:26
Jestem spokojna nikt teraz nikt mi się nie narażą . A jak mnie ktoś zrani to mnie zapamięta . Nie chodzi o to że uderzę lecz potrafię upokorzyć.Więc się pilnują.
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?
Ja rowniez cwicze karate, z tym, ze mam realny stopien Bilem sie moze raz i bardziej nazwalbym to samoobrona w pelnym tego slowa znaczeniu. Jakos nie rajcuje mnie pranie po twarzy, chociaz probowalem.
Uhuh, dziewczyny czasem są gorsze od chłopaków o_O. Ja z widzenia znam kilka dziewczyn w szkole które bez owijania w bawełnę potrafią podejść do kolesia i dać mu w twarz, oczywiście słychać przy tym 'potok pięknych słów'.
Ja nie wdaję się w żadne tam bicia, po prostu chcę żyć w zgodzie z naturą:D. Jedyną przemocą którą stosuję, to tak do moich kolegów z klasy ;p (Lul, zaczepiają jak mało kto, w końcu w klasie mam ich tylko czterech, ale to raczej takie jest yh 'nie na poważnie', chociaż moja koleżanka narzekała przez pewien okres czasu na powykręcaną rekę O.o)
Cytat:
dokładnie faceci odpuszczą najczęściej po 3 min przpychankach i se pójdą ;]
No może doliczyłambym jeszcze jedną minutę w której występują grożby pod adresem 'ofiary'. A dziewczyny to nie dość, że są skłonne do bicia, to potem wszystkich swoich znajomych zachęcają do zaczepek w kierunku swojej ofiary -_-.
Uhuh, dziewczyny czasem są gorsze od chłopaków o_O. Ja z widzenia znam kilka dziewczyn w szkole które bez owijania w bawełnę potrafią podejść do kolesia i dać mu w twarz, oczywiście słychać przy tym 'potok pięknych słów'.
ja cos takeigo mialem xD
Podchodzi do mnie kolezanka z klasy- lep
ja ja po glowie glaskam zeby sie uspokoila
znowu lep
przytulilem ja i sie uspokolia ale lzy miala w oczach...
Ale nie powiem za co
No to widocznie była bardzo zdenerwowana i chciała wylać z siebie złość, ale ja myślę, że nie powinno się traktować ludzi jak worki treningowe w które można uderzać (uderzyć;x). Są misie, są talerze, można sobie krzykać xd. (Naprawdę pomaga!;p)
A co Ciebie, to miałeś 'gest' z tym tuleniem, bo inny chłopak to by oddał, wyzwał i poszedł. Chociaż wielu chłopaków ma zasadę, że nie używa przemocy wobec dziewczyn, niektóre laski to wykorzystują O.o
No to widocznie była bardzo zdenerwowana i chciała wylać z siebie złość, ale ja myślę, że nie powinno się traktować ludzi jak worki treningowe w które można uderzać (uderzyć;x).
Wiek: 15 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 316 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 13:18
ze mną lepiej nie zadzierać ,nie lubie używać przemocy bo nie potrafie przestać trudno jest mnie powstrzymać raz nawet udeżyłam nauczycielke dopiero wtedy się uspokoiłam
kożystam też z tego że nosze glany i na ogół używam nóg
_________________ Jeśli nie stać Cię na pochwalę drugiego, nie wspominaj o sobie [Rene Descartes]
jestem spokojny i opanowany. jednak jeśli ktoś wyraźnie nie potrafi uszanować mojego spokoju i prawa do skupienia, oraz w ogóle podstawowych praw, potrafię o nie zawalczyć ze skutkiem, jakiego nie zapomną długo.