Mnie nawet przeklinanie nie przechodzi przez gardło, ale raz strzeliłam jednemu po ryju. Karate ćwiczyłam, ale tyko kilka miesięcy, potem zrezygnowałam. Ogólnie nie lubię się kłócić, chociaż czasami mam dni, kiedy wszystko we mnie się gotuje i wyżywam się na kim popadnie. No, a tak w ogóle to jestem spokojna, zaczepki dziewcząt zawsze jakoś ignoruję, chociaż ostatni raz jakaś laska dowaliła się do mnie jakieś dwa lata temu... Hm. A chłopacy - no cóż, zdarzają się chamskie zaczepki, ale ich jakoś (choćby żałośnie) ripostuję. Ach, no i oczywiście w pierwszej klasie gimnazjum lekko poturbowałam pewnego kolesia, ale on naskakiwał na wszystkie dziewczyny z mojego roku i wszystkie go pobiły ^^ (chłopiec ma popierzone w głowie - raz jest miły, raz chamski, a jeszcze rok temu był zdolny nagle, bez żadnej przyczyny, rzucić się na ciebie, dusić... mały kurdupel, a teraz zalicza wszystkie dziewczyny z pierwszych klas - my teraz jesteśmy w trzeciej - i myśli, zę jesteśmy zazdrosne, to tak na marginesie )
Ja jestem bardzo nerwowa.. jak juz ktos mnie wkurzy to nie ma szans w sensie że dostaje taką wiązankę ze sie zamknie bić sie nigdy nie biłam w moim stylu jest raczej drapanie i ciąganie za włosy ale tego też na szczęście nie robiłam chociaz nie raz mnie prowokowano... Nie wiem czemu ale jeśli coś mnie wkurzy to mówię to głośno i nie kryje uczuć!! Czasami źle sie z tym czuje... w szczególności wtedy gdy kłucę się z mamą.. najpierw powiem (a raczej wykrzyczę) jej co myśle a potem tego żałuje.. Już chyba przestałam panować nad złościa help me ;(
_________________ Często szukając ideału możemy przegapić prawdziwą miłość..:)
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 11:04
Tak jestem strasznie nerwowa i egoistyczna przy tym. Ale co poradzić? Jak nie przeklinałam jakiś rok temu, teraz nie mam oporów. Oczywiście nie w co 2 słowie, ale czasami odczuwam potrzebe poprzeklinania i klnę w duchu, az mi przejdzie. Na karate na szczęscie nie chodziłam, i chyba dobrze, bo brat już by chyba w szpitalu wylądował. Kłucić się też dośc czesto kłuce, ale to chyba normalne w tym wieku. A przynajmniej mam taką nadzieje.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 13:02
Cytat:
wbijaniu laski
to nie bot to jakiś zbok !
Cytat:
Czy jesteście bardzo agresywni i brutalni?
Nie wiem czy jestem brutalna ,ale agresywna to na pewno
Ja może i nie jestem brutalna ,ale strasznie porywcza xD i nie raz przez to miałam problemy (raz to nawet w szpitalu leżałam bo taka porywcza jestem o_O). Nie dam sobie w kasze dmuchać ehm i strasznie łatwo mnie zdenerwoać .
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Tu chyba każdy został wyprowadzony z równowagi i zmuszony do użycia przemocy wobec drugiej osoby. Niestety ja też. Ale tego nie żałuje , Jak mu sie zachciało zaczepiać to ma.
Ogólnie nie lubię sie bić, chyba że są to treningi (trenuję zapasy ). Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, niestety są śmiałkowie, którzy próbują to robić a w tedy żałują . Najczęściej jest to mój młodszy braciszek ^^
Zależnie od sytuacji, raz jestem bardzo wybuchowa, a raz opanowana. Zazwyczaj jednak jestem opanowana do pewnego momentu..jednak gdy wpadnę w tak zwany szał bojowy to szyby az lecą.
muszę jednak wiedziec czy to walka na bij zabij czy mam sobie postawic jakis umiar. jesli nie, to lepiej szybko na 999, bo walę na oślep xD
jak juz ktos mnie wkurzy to nie ma szans w sensie że dostaje taką wiązankę ze sie zamknie
Rozumiem, że wypowiadasz tę wiązankę w myślach? Och, daj się wkurzyć, daj. Chętnie zobaczę te twoje cięte riposty dziewczynko.
15Justys15 napisał/a:
Czasami źle sie z tym czuje... w szczególności wtedy gdy kłucę się z mamą
Gdybym ja się z mamą 'kłUciła', też źle bym się z tym czuła...
MaT! napisał/a:
nikt nie zaczepi bo znam ludzi z DHW (Destroyers Hooligans Widzew) a to jest jedna z najsilniejszych ekip w Polsce
Ojejku jej, a ja znam chuliganów Lechii, i co z tego?
Widzę, że sami tu eksperci od bicia się, przeklinania, bycia nerwowym i wybuchowym. Och-ach-uch, jestem taka nieobliczalna, pyskata, nie dająca sobie w kaszę dmuchać, ojej ojej. Czy to się stało jakieś modne czy co?
_________________ Słowem do krwi - jak tasakiem w głowę!
O, słowa! Słowa ostre i złote!
Słowa prężne i drapieżne,
Jak lwy! Jak lwy!
Na ogól, staram się załatwiać wszystko dyplomatycznie, ponadto jestem cierpliwy.Ale niekiedy zdarzają się sytuacje, że trzeba przemówić komuś do rozumu, dając mu po mordzie.
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1464 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 13:37
Cytat:
Czy jesteście bardzo agresywni i brutalni?
Tylko słownie. Do bójek się nie pale, bo jeszcze bym oberwał
W gruncie rzeczy to nie przeszkadza, kto nie ma siły musi mieć rozum. On stanowi każdą siłę czyt. powalam na kolana słownie.
Ja jestem raczej spokojna i pokojowo nastawiona. Nie chcę żadnych walk czy kłótni, nawet z siostrą się nie biję, za mała. A słownie? Raczej nie, nie jestem jakąś mistrzynią w "powalaniu na kolana słownie", jak to Kapeć określił. Przeciętność i tyle. Nie lubię jej, ale nic na nią nie poradzę.