Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 706 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 21:13 Wasza agresja i brutalnosć
Pytanie bardziej do chłopców, chociaż znam dziewczyny które umawiają się na solo
Czy jesteście bardzo agresywni i brutalni?
Opowiem coś o mnie:
jestem człowiekiem spokojnym, nigdy nie szukam bójki, jak ktoś do mnie zaczyna to go wygrypsuje i już. Cała szkoła uważała mnie za cieniasa, bo nigdy się nie bije, i że każdemu się daje. to się zmieniło od wczoraj. Jeden z silniejszych zaczął mnie wyzywać, a mało kto wie że umiem karate(17 stopień wtajemniczenia), nie chciałem się z nim bić, ale w końcu tak mnie wkurw*ł że mu tak przypierdo*iłem że nikt nie chciałby być w jego skórze. specjalnie mówię wulgaryzmami aby uświadomić wam że go nie nie pobiłem tylko dosłownie przy... już powiedziałem. dzisiaj go zobaczyłem w szkole, 2 blizny, kark z podstawkę, bandaż na rękę i dwa plastry na twarzy, i limo na oku i odbicie pięści smoka na policzku. teraz cała szkoła się mnie boi. Najlepsze jest to że moje chrześcijańskie serce nie wytrzymało jego widoku gdy go pobiłem to się go pytam: nic ci nie jest? może ci pomóc? i zacząłem się nim opiekować^^.w was też siedzi jakie ziarnko ognia?
Wyciag z regulaminu forum:
W przypadku wulgaryzmów i inwektyw - stosowanie gwiazdek, hasha lub innych znaków mających na celu ominięcie regulaminu będzie traktowane jako obraza.
warn // #1
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
Jestem brutalna tylko wobec mojej młodszej siostry.
Nie mam żadnych zahamowań..
Jeśli jeszcze mnie wkurzy..
To biada jej .. Wychodzi z płaczem ..
I tylko : ' po coś zaczynała młoda ? '
Cóż no takie życie
Hmm... Zalezy... Jak ktos mnie inteliegtnie obraza odpowiadam mu tym samym ale jak jego wyzwisko trafi ponizej pasa... czyli np wyzwie moja matke czy kogos z bliskich to wtedy sie nie pier**** w klocki lego -.- Jesli ktos zaczyna popycha mnie to wystarczy ze kopne mu przed nosem z pol obrotu (a calkiem silnie kopie jak juz jeden koles sie przekonal ;] ) to odrazu ucieka... Lubie sie bic ale bic w sensie sztuki walki nie na powaznie czyli jakies karate... ktore kiedys uprawialem... Hmm... Moze zaczac znowu? Hmm... nie wiem... ale to juz poza tematem...
Wyciag z regulaminu forum:
W przypadku wulgaryzmów i inwektyw - stosowanie gwiazdek, hasha lub innych znaków mających na celu ominięcie regulaminu będzie traktowane jako obraza.
warn // #1
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 22:00
A ja jestem łagodny i cichy, stronię od otwartej walki i jeszcze nikogo na poważnie nie uderzyłem. Choć czasem chcę i to bardzo. Nie dlatego, że ktoś mnie obraził czy popchnął. Bardziej się we mnie kotluje gdy widzę 12 latka zalanego w 3 pupy, czy "zioma", chamsko odnoszącego sie do kolezanek. W takich sytuacjach krew we mnie buzuje. Ale jak już wspomniałem nikogo specjalnie nie uderzyłem i jak na razie nie zanosi sie na to, że to zrobię Czasami wystarczają same argumenty.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Ja na solówy się nie umawiam,choć paru facetom już przywaliłam...
Ogólnie jestem nerwowa i jeśli już agresywna to napewno nie fizycznie...
No i nie pozwalam sobie wchodzić na głowe:/
_________________ Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać
w twoim uśmiechu:)
Ja cala swoja agresje wyladowuje w sporcie
i sadze ze to najlepszy sposob ?
Jaki sport ?
Od czasu do czasu grywam w siatke i kosza.
ale glownie to podczas treningow walki mieczem poltorarecznym, jest to bardzo kontaktowy sport, niekiedy konczy sie walke z rozwalonym nosem, zbitym lokciem lub obytym barkiem, ale to naprawde pomaga, i co najwazniejsze, pozwala sie wyzyc oraz daje satysfakcje
czytając pierwszy post.. hahaha sie troche posmiałem... to brzmi troche jak jakis scenariusz do filmu... ktorego neistety wg. mnie zycie nie niapisało
jesli chodz o mnie.. jestem spokojny miły i raczej grzeczny... zaczepny tez nie jestem... hmm bic sie nie lubie.. bo zawsze obie strony ucieprpia.. heh ale to nie znaczy ze nikomu jeszce nie ( tutaj było "przekleństwo" // #1 )
;P grr... zawsze sie znadja osoby ktore szukaaj zaczepki
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 15:04
Widzę , że internet pełny jest karateków , kulturystów etc.
Ja osiągnąłem 3457 stopień wtajemniczenia we " wbijaniu laski " na wszelkie zaczepki
Nie można mnie werbalnie sprowokować do użycia przemocy , używanie siły dopuszczam tylko w wypadku zagrożenia fizycznego osób , które są mi bliskie. W innych wypadkach uważam to za oznakę słabej psychiki.
Pozdrawiam.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
A ja mam podobnie jak ty dosc silna psychike by sie nie dac sprowokowac do bojki zwykla chamownia i debilnymi tekstami W przypadku potyczki slownej mam sposoby na to by doprowadzic do tego ze osoba ktora stara sie mnie zdenerwowac sama bedzie kwiczala i gotowala sie ze zlosci Nic tak nie wkurza jak przegrana walka na slowa w obecnosci "ziomkow" czy panienek ze szkoly I gdy taka osoba juz nie wie co powiedziec zwykle zamyka sie Choc zdarza sie ze wyskoczy z jakimis innymi "argumentami" Wtedy nie pozostawia juz nam zadnego wyboru Jednak takich sytuacji nie mialem za wiele
Ja nie jestem silny, przeciwnie, ale jak się wnerwię to nagle dostaję olbrzymią dawkę adrenaliny i mogę coś zrobić... Niestety, bo ja nie lubię rozwiązań siłowych. Jednak ludzie mnie ignorują, to mogę pokazać, co potrafię. Dobrze wiem, że jestem zbyt wybuchowy - niektóre rzeczy powinienem sobie darować, ale niestety nie potrafię.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 17:51
Nie lubie starsznie brutalniści i przemocy... Wiadomo, ze czasem puszcza mi nerwy, ale bez przesady... Nie lubie przeklinac i bic innych i nie lubie byc tego świadkiem.
_________________ By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
Nie lubie starsznie brutalniści i przemocy... Wiadomo, ze czasem puszcza mi nerwy, ale bez przesady... Nie lubie przeklinac i bic innych i nie lubie byc tego świadkiem.
Jestes dziewczyna i mnie to nie dziwi Jednak faceci maja inaczej troche (zwlaszcza z % we krwi) ze urazony w swoj honor badz dume musi ja obronic w w/w sposob (Wiekszosc )
_________________ "Katecheta w przerwach obmacuje chlopcow skrycie,
Pierwsza komunie trzeba opic nalezycie"
"Wierze ze pan jednak mnie nie opusci,
jakby mial z rak taka zdobycz wypuscic"
ja się nigdy nie biję bo nie lubie lae i tak mnie nikt nie zaczepi bo znam ludzi z DHW (Destroyers Hooligans Widzew) a to jest jedna z najsilniejszych ekip w Polsce. a co do "burtalności" dziewczyn to niektóre naprawdę sie napier... biją nieżle mam kumpele która dostała takie wpierdy od "koleżanki" ze miała nos połamany w 2 miejscach i polik cały rozcięty. Przemoc jest fee
_________________ " Słowa są nabojami, ranią,
podobno słowo może zabić,
podobno, chcesz to możesz sprawdzić "
Tede - Glokk