Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 289 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 14:09
No tak najlepiej powiedzieć że niczego się nie boje ale każdy ma jakieś lęki.
Nie mam klaustrofobii, nie mam arachnofobii, nie boje się ciemności i wysokości. Nie boję się że ktoś na rogu spuści mi łomot, nie boje się śmierci, nie boje się bólu.
Boje się tylko że ominie mnie życie, że obudze się jutro i stwierdze że ostatnie 17 lat nie było warte funta kłaków i zmarnowałem je na coś czego nigdy w życiu nie powinienem robić.
Boje się że dożyje czasów w których człowiek będzie traktowany niczym śmieć a pojęcie ceny życia będzie obce społeczeństwu.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 18:49
Chyba samotności, odrzucenia...
A z takich bardziej przyziemnych rzeczy to ciemności w połączeniu ze schodami. Jak mam iść w nocy do kuchni czy do toalety, a mam w domu schody, to nie pójdę bez zapalania w każdym pomieszczeniu po kolei światła. Zaczynam od lampki nocnej, później lampa w moim pokoju, światło w przedpokoju i w kuchni czy łazience, czy gdzie tam idę. A u siebie w domu nie mam schodów i jak wstaję w nocy to nawet lampki nocnej nie zapalam. Dziwne to to jakieś
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
A z takich bardziej przyziemnych rzeczy to ciemności w połączeniu ze schodami. Jak mam iść w nocy do kuchni czy do toalety, a mam w domu schody, to nie pójdę bez zapalania w każdym pomieszczeniu po kolei światła. Zaczynam od lampki nocnej, później lampa w moim pokoju, światło w przedpokoju i w kuchni czy łazience, czy gdzie tam idę. A u siebie w domu nie mam schodów i jak wstaję w nocy to nawet lampki nocnej nie zapalam. Dziwne to to jakieś
pewnie oglądałas jakąś "Klątwę" czy cuś
Ja się w ogóle boję takich horrorowatych postaci i wstawac w nocy jak chce mi siępić, też wtedy zapalam wszystkie światła.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
A wracał ktoś z Was kiedyś o 2 w nocy ciemnym lasem 4 kilometry do domu ?
wracałam, tyle z nie do domu
psychol napisał/a:
Ja szedłem. A raczej biegłem. Nigdy więcej lasu nocą.
ja szłam i poprastu nie patrzyłam na ścierzke tylko w gwiazdy i sobie nuciłam żeby nie słyszec kroków szmerow ani żadnego innego zwierzaka
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Bałabym sie teraz wracać lasem w nocy, bo niedawno oglądałam "The Blair witch project", brrr
Ja nie lubię jeszcze chodzić w pobliżu miejsc gdzie ktoś się zabił czy stało sie jakieś nieszczęście.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Ja boję się pająków okropieństwo...No i niece dziwne ale boje się jeżdzić windami...
A co do tego wracania nocą przez las to wracałam ale nie sama....xD
_________________ Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I...?
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 09:29
Las?
Nie lubię tam byc. Męczy mnie to,ze może byc tam pełno pozostałości pow wojnie, których ja nie zauważe i bum
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.