Niczego nie boję się tak bardzo, jak mówienia przed wieloma osobami... Najgorsze są te zabawy na początku nowej szkoły, gdzie trzeba w kole, przed 35 osobami opowiadać o sobie. Tragedia .
_________________ "Myślę, więc jestem"... Okazało się, że to jedyna oznaka mojej egzystencji
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2008 Posty: 344 Skąd: ja jestem???
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 12:48
siebie sie boje czasami
_________________ Jeśli miałbyś cel i okazje, jedyną w życiu,
by ziścić największe swe marzenia,
chwile, która wszystko zmieni,
złapał byś ją czy dał jej ulecieć...
Idzie zima, zbliżają się chłody, zróbmy więc w piciu wódki zawody
Jaj jak pare lat temu obejrzałem salad fingersa albo inny tego typu chory filmik, kiedy wchodziłem do ciemnego pokoju podczas zapalania światła serce miałem w gardle bo sie bałem ze cos wyskoczy xD teraz tez to czasem mam ale rzadziej
_________________ No! No more sorrow!
I've paid for your mistakes!
Your time is borrowed!
Your time is got to be replaced!
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 16:16
Nie wiem jak to się nazywa ale boje się insektów, pająków, z gadów/płazów (czy co to jest) to żab, ropuch, węży i boje się mrówek takich większych bo raz w afryce zostałem ugryziony przez fire ant a to nie jest zbyt przyjemne , o zapomniałem, mój największy lęk to lęk przed rekinami i przed utopieniem.
A ja się boję gości ze szkoły którzy się nade mną znęcają
A głębokiej wody się nie boję bo nie ma się czego bać
Ciemności też(mam dziwny dar że widzę lepiej w nocy niż w dzień <nic nie rozumiem>)się nie boję bo nie ma czego
Wysokości bardzo się boję ale latanie samolotem jest wspaniałe
Boję się wysokości np. gdy stoję na stołku by coś wyżej położyć albo jak obieram wiśnie z drzewek wiśniowych to tez się boje to nabyty lęk bo 3 razy rozbiłem głowę
Aha i jeszcze się boję ognia bo byłem 10 razy mocno oparzony raz nawet mogłem nie chodzić bo byłem mocno oparzony na nogach
_________________ Tylko frajerzy grożą innym, normalni ludzie ostrzegają
Ostatnio czytałam o fobiach i doszłam do wniosku że mam
emetofobie- strach przed wymiotowaniem
mizofobie- strach przed brudem
a z tych śmieszniejszych spodobało mi się stasibasifobia- lęk przed staniem i chodzeniem ale tego nie mam
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
Ja mam uiwd3v4bhv4iuy78ftfg4uvg4yuvgy4vyu4guyvgyu4gyvgyurgvgvgyubjhhbvkuygryukutrFOBIE - lęk przed oddychaniem.
A tak na poważnie, to nie mam większych lęków, nieraz na złym tripie:D
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 23:44
LiXi, że niby co mam? A ten lęk to mam bardziej przed chodzeniem bo przed siedzeniem to raczej nie bo siedzę cały dzień. O i mam lęk przed małymi pomieszczeniami.