Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 07:24
ludzie gubią się już w tym świecie który idzie na przód... po cholerę takie udogodnienia?
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
No to wasze filozoficzne refleksje i dumania nad sensem istnienia swiata i ludzkiej egzystencji juz przeczytalem wiec sie wypowiem! UWAGA!!! Prosze o werble! 3...2...1...0 JUŻ A wiec, mam to gdzies!
No to wasze filozoficzne refleksje i dumania nad sensem istnienia swiata i ludzkiej egzystencji juz przeczytalem wiec sie wypowiem! UWAGA!!! Prosze o werble! 3...2...1...0 JUŻ A wiec, mam to gdzies!
Oh zaprawdę twa wypowiedź poruszyła mnie do głębi poważną argumentacją i erudycją.
FANFARY.
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Oh zaprawdę twa wypowiedź poruszyła mnie do głębi poważną argumentacją i erudycją.
mniej wiecej rowna do Waszych, totez nie widze w ogóle powodu do ruszenia czterech liter splasha i jakiejkolwiek argumentacji.
Co do tego cmentarza- uwazam, ze zmarlym w jakis sposob czesc trzeba oddac, a ze kompletnych ignorantow nie brakuje, zakladaja sobie mogily na serwerach. Sam bym sie nie podjal i dla mnie to w ogóle troche smutne, bo- rozumiem, postawic krzyzyk chomikowi, ale babci czy innej bliskiej osobie? Nie oburza mnie to w sposob, ktorego niektorzy nawet nie potrafia tutaj solidnie wyartykulowac, ale nie podoba sie.
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 14:10
Ludzie se jaja robią .
I kto tam wstawił Hitlera do chole..
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 17:53
Jaki syffff
szkoda gadać
ja to tam nawet nie wchodze bo jeszcze do tego dojdzie ze zobaczę tam swój grób
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 20:24
to jakiś pomyleniec chyba założył...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:45
Głupota. Ludzie zmarli zasługują na szacunek, ale może nie przenośmy ich ze świata zmarłych do świata online ? To kolejny sposób na zarobek, właściwie nie bardzo wiem, co to pomoże - no bo przecież nikt tak naprawdę nie wysprząta grobu, nie połozy kwiatów, a tu się płaci... i co z tego ? Autorzy jak autorzy tego... ale co sobie myślą ludzie korzystający z tego ?
_________________ Ja tylko mówię durniom, że są durniami.