Ja z moim kumplem na szkolnej wycieczce w nocy nie masturbowaliśmy się, widząc się itp... Leżelismy po prostu na swoich łóżkach i sami sobie robiliśmy, z tym, że kumpel upewniał się czy ja to robię, i ja czy kumpel to robi... Było to tylko odchylenie kołdry :p.. Nie został nam jakoś wielki uraz psychiczny po tym... Jestesmy kumplami od ponad 12 lat, więc mamy do siebie zaufanie i rozmawiamy dosłownie o wszystkim, chociaż obaj jestesmy hetero
I co porównywaliście kto więcej się spuścił? Bardzo ambitne zajęcie masturbowanie się w obecności kolegi, no chyba ze to była praca domowa z WDŻWR to mogę zrozumieć.
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 00:20
Koba napisał/a:
I co porównywaliście kto więcej się spuścił? Bardzo ambitne zajęcie masturbowanie się w obecności kolegi, no chyba ze to była praca domowa z WDŻWR to mogę zrozumieć.
Nie, nie... Dwie odpowiedzi nie... Może nie pisz nic, bo Twoje wypowiedzi niczemu nie służą i nic nowego nie wnoszą...
'nic co ludzkie nie jest mi obce' - niech zawsze pamięta te słowa.
pozatym lepiej spróbować i żałować niż nie spróbować wcale - to moje podejście do życia
a dla wszystkich 'masturbatorów' mam coś śmiechowego co się może przydać )) kumpel sobie kupił i mówi że się sprawdza - przycisk panika
Wy macie jakiś wstyd? Jak można się onanizować przy drugiej osobie, jeszcze tej samej płci? Dla mnie to jest trochę chore... Nie czuliście żadnego dyskomfortu? Po prostu było fajnie? Hmm, dziwne.
_________________ "Cóż za dziwną naturę ma człowiek! Wyobraża sobie mianowicie, że cierpienie, które sam znosi, są ogromne, a te, które zadaje- znikome. Jedne bowiem sam odczuwa, drugich zaś nie." Pierry Bayle
Pomógł: 2 razy Wiek: 14 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 160 Skąd: Radom
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 16:11
Mój brat cioteczny opowiadał mi że robili zawody w masturbacji, czyli kto pierwszy się spuści. Wszyscy którzy uczestniczyli w zawodach są hetero i żadnego urazu wszyscy nie doznali. Przecież w toaletach, pisuary są w rzędach każdy sie gapi na drugiego(byc może ma większego??) i nic żadnego urazu potem nie odczuwają.
_________________ Jak pomogłem, to kliknij "pomógł".
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 18:41
micbar1 napisał/a:
Mój brat cioteczny opowiadał mi że robili zawody w masturbacji, czyli kto pierwszy się spuści. Wszyscy którzy uczestniczyli w zawodach są hetero i żadnego urazu wszyscy nie doznali. Przecież w toaletach, pisuary są w rzędach każdy sie gapi na drugiego(byc może ma większego??) i nic żadnego urazu potem nie odczuwają.
dokładnie.. przecież to, że kilka chłopców się onanizuje obok siebie to nie znaczy, że są gejami czy coś... przecież się nie liżą, nie dotykają jeden drugiemu... w końcu nie ma się czego wstydzić...