Przydałby się
Można by się rozbierać ile wlezie, robić wszystko co popadnie, aż tu nagle w telewizji komunikat "Z ulgą informujemy was wszystkich, że meteoryt jednak nie spadnie na Ziemię. Jesteśmy uratowani!"
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1464 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 19:10
Szehe napisał/a:
Na masturbację (wybaczcie jestem po odcinku Włatców Móch "Pozytywne wibracje XD)
Również przyłączam się do masturbacji. Jak żadne głupoty to tylko seks z samym sobą.
3 godziny? Wykąpałbym się i przeczytał jakąś książkę. Małego Księcia chyba.
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 19:15
Zawsze na wypadek takiej ewentualności mam pewność, że wszyscy, których kochałam wiedzą o tym, a to dla mnie najważniejsze.
Pobiegłabym do mojego przyjaciela, wyciągnęła go w miejsce, w które zawsze chodzilibyśmy na spacery, spędziłabym z nim pierwszą godzinę, wspominając.
Później zadzwoniłabym do każdego z bliższych znajomych i przypomniała, jak ważni są dla mnie.
Następnym krokiem byłaby wizyta u chłopaka, położyłabym się z Nim w łóżku, mocno przytuliła i tak poczekała na koniec.
ja bym zajebal najlepsze alkohole z jakiegos sklepu/monopolu i sie naje**ł do nieprzytomnosci xD
to, ze w taki sposob wyrazasz sie na podworku, nie upowaznia ciebie do tego, ze i na forum bedziesz popisywal sie takimi tekstami. Ost.//Mroczna Sadystka.
Ja bym zamówiła pizze, otworzyłabym winko i degustowałabym się a później bym się położyła do łóżka i włączyła muzykę i laptopa i buszowałabym po internecie może pogadałabym z kimś na gadu.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 15:27
Pobiegłabym do mojego ukochanego i razem z nim biegła przed siebie..ile wlezie..obojetnie dokąd.
Zginęlibyśmy razem. ;]
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Wiek: 17 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 20 Skąd: a z Katowic !
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 16:01 Re: Żadne głupoty.
katarzyneczka napisał/a:
jest jeden z tych dni w których zostaliscie w domu.
siedzicie sobie w fotelu, przed tv.
nagle zostaje włączony komunikat, ktory informuje was, że za 3 godziny na Ziemię spadnie meteoryt wielkości wystarczającej na zniszczenie wszystkich i wszystkiego..
3 godziny, malo, dużo..
co robicie w takim momencie? na co poświęcacie te ostatnie (chyba cenne) chwile? ;>
LoL,
Otworzył bym parasol i dalej oglądał familiadę...
_________________ no past, no future - only this moment !
To co zawsze, poszedlbym najpierw po piwo pozniej na lawke do znajomych.
Ps. Ciekawy podpis Wronki z reszta jak i cala piosenka
_________________ "Absurdem jest żądać pięciu rzeczy od pięciu osób: szacunku od głupiego, podarunku od biednego, dobra od wroga, dobrej rady od zawistnego i wierności od kobiety"
Wstalbym poszedl do pokoju i spedzil te 3h w samotniosci... Po co meczyc innych w ostatnich chwilach zycia... No i wykonal by tylko jeden telefon moze 2 maks.