To raczej normalne w tym wieku, u mnie również niektórzy wciąż mówią o seksie.. tutaj jakieś podteksty ... Czasami jest to denerwujące, bo ileż można słuchać, ale w końcu im minie
_________________ ... jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic ...
Ale tu nie chodzi o czaty i 'zbreżne myśli kolegów i koleżanek z klasy' tu był raczej nacisk w temacie na przesadę która panuje w dzisiejszym myśleniu nastolatków na tle seksualnym.
Noo.. wiesz nie zgodze sie z Tobą, ale to, że Twoi koledzy gadają o tymm to jeszcze nic nie znaczy to jest normalne w ich wieku. Moi kumple są tacy sami zapewne jak większosc chłopakow
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 08:57
Na pewno nie nazwałabym tego "zboczeniem psychicznym"
a koledzy gadają, bo to ich widocznie interesuje
a,że głupio?
Hm.. taki wiek ?
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
No ale przyznajcie, że niektórzy już grubo przesadzają. (wynika to przede wszystkim ze szpanu, przecież trzeba się pokazać, jakim się jest pakerem w otoczeniu kolegów.)
Możliwe, że trochę przesadzają w twoim mniemaniu, ale to jest naprawdę typowe. Nastoletni chłopak, co byś nie powiedziała, w przeciwieństwie do statystycznej dziewczyny, ma spore potrzeby seksualne. Wiesz, jak nie ma z kim, to dużo gada
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Swiat schodzi na psy! Kompletna beznadzieja. Jak sie wejdzie naczaty to co druga wypowiedź jest związana z seksem... Najgorsze jest to, ze dzieci w wieku 11-13 lat juz takie są w tych sprawach "doświadczone".
Taki wiek nic wiecej...ja osobiście czegos takiego nie miałem ale wiem o co biega.
W gimnazjum to normalne. A wyobraźcie sobie ze I kl technikum tez sie tak potrafi zachowywac.... jaka ja mam klase??!!....ehhh i ci ludzie maja po 17 lat, a niektórzy (jakas połowa kl chyba ) więcej
_________________ F**k it all !!
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
Hmmm... chciałam poruszyc ten temat (nie wiem czy już taki istnieje, jesli tak to sory) W mojej klasie ludzie, a w szczególnosci chłopcy na kazdym kroku albo gadają o rzeczach zboczonych, lub wszystko co ktos mówi kojarzy im się z rzeczami zboczonymi. Dla mnie to jest chore!!! Nie mozna sobie spokojnie z kimś pogadac bez podtekstow... Swiat schodzi na psy! Kompletna beznadzieja. Jak sie wejdzie naczaty to co druga wypowiedź jest związana z seksem... Najgorsze jest to, ze dzieci w wieku 11-13 lat juz takie są w tych sprawach "doświadczone". Ja się po prostu gorszę..
co prawda jestem młodszy ale to wszystko prawda!! Podteksty uwagi itp prawda, o czatach również!
_________________ Prostota jest prosta, piękna i pomijana.