Wiek: 17 Dołączyła: 21 Maj 2007 Posty: 11 Skąd: z daleka...
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 19:16 Zboczenie psychiczne
Hmmm... chciałam poruszyc ten temat (nie wiem czy już taki istnieje, jesli tak to sory) W mojej klasie ludzie, a w szczególnosci chłopcy na kazdym kroku albo gadają o rzeczach zboczonych, lub wszystko co ktos mówi kojarzy im się z rzeczami zboczonymi. Dla mnie to jest chore!!! Nie mozna sobie spokojnie z kimś pogadac bez podtekstow... Swiat schodzi na psy! Kompletna beznadzieja. Jak sie wejdzie naczaty to co druga wypowiedź jest związana z seksem... Najgorsze jest to, ze dzieci w wieku 11-13 lat juz takie są w tych sprawach "doświadczone". Ja się po prostu gorszę... Może i jestem staroświecka, ale dla mnie to przesada. Co Wy o tym wszystkim myslicie? I czy w ogóle popieracie to...?
_________________ Tylko wszechświat i ludzka głupota są nieskończone... ;p
żelka_91, przesadzasz. Osobiście nie widzę nic zlego w tym, że kolega opowiada o ostatnio obejrzanym zboczonym filmie to taki wiek, że każdy ma fazę na takie tematy. A że jest to głównie temat w kontekście wesołym i rubasznym, no to naprawdę nie widzę w tym nic złego. Szczególnie je.śli jest dobra zalewa
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 19:25
U mnie w klasie na szczęście prawie nikogo takiego nie ma. Jednak prawie robi sporą różnicę... Ja też to uważam za głupotę... np. ktoś na fizyce ściągał a pani z fizyki powiedziała "komu postawić" (w domyśle jedynkę) a tu niektórzy po cichu w śmiech
Wiek: 17 Dołączyła: 21 Maj 2007 Posty: 11 Skąd: z daleka...
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 19:36
stworek11 napisał/a:
Więcej mówić nie będę bo widzę , że jestem " dzieckiem" ...
Hehe wiesz, no nie wszyscy moze w Twoim wieku są tacy zboczeni, ale mnie to przeraza Ja mam 16 lat i jakosgłupio mi sie robi gdy widze takie osoby 11-12 letnie ktore tak "normalnie" gadają na te tematy...
_________________ Tylko wszechświat i ludzka głupota są nieskończone... ;p
I mozna powiedziec, ze jestem zboczona, jezeli za zboczenie uznajesz gadanie o seksie.
Dla mnie to nic dziwnego.
_________________ 'bądź pamięcią, której nie da się zapomnieć.
bądź nadzieją, bądź mą wiosną i jesienią,
bądź uśmiechem wśród tysiąca drobnych zdarzeń.'
Przesadzasz.
Oczywiście są sytuacje i miejsca, w których nie wypada dopatrywac się dwuznaczności.
Ja tam lubie pożartować, oczywiście wszystko z zachowaniem pewnego umiaru. panowie niestety czasem przesadzają ale i to można zwalczyć
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY