Pomógł: 10 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 748 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 23:39
szukamnemo napisał/a:
Te kobietę powinno się skazać na ciężkie roboty,
Ja bym jej nakazał robić w kamieniołomach by głową rozbijała głazy ;]
To potwór a nie człowiek, takich trzeba izolować od społeczeństwa a co do tego jak te dzieci teraz muszą wyglądać to... sam nie wiem ale na pewno nie jest to przyjemny widok.
Chyba nie szybko
To jest kolejny dowód na to, ze ludzie są porąbani delikatnie mówiąc.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Prymitywne wypowiedzi typu "sam bym ją zamknął w klatce i obdzierał ze skóry", "zrobić jej tak samo" są poniżej poziomu. Ludzie! Chcecie cofnąć się do średniowiecza? Powinna dostać solidną karę typu "dożywocie" i tyle. Skoro zadawała aż takie cierpienie innym, niech teraz straci resztę życia za kratkami. Dla niektórych to gorsze niż śmierć i cierpienie.
tu się prawie uśmiałam! Gorszę? Kochany chyba świata nie znasz nie widziałeś co oni mają za celę? nie jeden by tak chciał mieszkać! owszem zależy z kim trafi do takiej celi ale.. i tak będzie miała za dobrze.. ja bym taką tak jak już napisała do kamieniołomu wysłała a nie żeby ona żyła w wygodach a my
Wazelina napisał/a:
my z jej podatków będziemy ją utrzymywac. Przemyślane bejbe.
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp
Wszystko ma swoje wady. Znasz lepszy pomysł? Dożywotnia praca za darmo jest jakimś rozwiązaniem, ale i tak będzie siedzieć w więzieniu. Takie są nasze realia. Ja upchałbym ich wszystkich w jakiś ciasnych klitkach i pilnował, żeby się nie pozabijali. A starego chleba i wody w rzece jest pełno... Nieststy przepisy na to nie pozwalają