Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 14:31
jestem ateistką
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?
Temat dość ciekawy, aczkolwiek do końca niewyjaśniony. W Biblii jest napisane, że zwierzęta nie posiadają duszy i cała, więc do nieba raczej nie idą. Ale moim zdaniem co to za szczęście bez zwierząt w Raju, gdzie ponoć osiągha się całkowite szczęście? Dlatego też myślę, że zwierzęta po prostu umierają, ale Pan Bóg je wskrzesi w Dniu ostatecznym, albo wczesniej. Taka jest moja teoria.
Zwierzęta? xD
Tak fizycznie to do ziemi ;D
A co do nieba to chyba nie
Przecież zwierzęta nie mogą czegoś czcić więc chyba też nie będą w niebie .
A nie wiem
xD
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Ahahah nie no nie mogę ahhahaha !!! co za temat hahah spadłem z krzesła jak to zobaczyłem a moje siostra 10 letnia za mną hahaha .
W pokemony też wierzysz ^^ ? .
Zwierzęta nigdzie nie Ida po śmierci tak jak my… (mama Ci o tym nie mówiła staryyy ile ty masz lat omgf)… .
Ech, Van___, te Twoje szerokie horyzonty...
Na przyszłośc radzę raczej czytać Biblię i samemu się zastanawiać. Swoją drogą to bardzo ciekawy temat teologiczny i możnaby się długo spierać...
Ech, Van___, te Twoje szerokie horyzonty...
Na przyszłośc radzę raczej czytać Biblię i samemu się zastanawiać. Swoją drogą to bardzo ciekawy temat teologiczny i możnaby się długo spierać
2 pacan : ) ^^ .
Jak coś takiego jak zwierze może isc do nieba jak nie ma duszy ^^ .
A jak jest dla nich niebo to musi być tez piekło dla zwierząt tiaa ^^ ? piesek wyrucha jakas pania piesek bez pytania i Pojdzie za do to piekła tiaaa? ^^ buhaha ^^^ .