Ludzie - nie wiem czemu - problem od dzisiaj nieaktualy Mam nadzieję że na stałe Włączyłam grę o wys. wymaganiach sprzętowych i grałam tyle ile chciałam (5,5 godziny) i nic się nie stało
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 10:31
Salami napisał/a:
Najpierw sprawdź temperaturę procesora. Ściągnij ten program -
http://dobreprogramy.pl/i...=19&id=276&t=47
uruchom go i sprawdź temperaturę CPU. Potem zacznij obciążać komputer i zobacz do jakiej temperatury dochodzi. Może nawet włączyć się w programie alarm (co będzie już dowodem na awarię chłodzenia). Potem napisz, jakie wartości Ci się pokazały, to podiagnozujemy.
Co mu to da to nie jest zadna awaria;] jedynie moze mu to pomuc przy... n oneiwiem mozna wsyzstko robic rencznie ;] poco programy ;]
Nei czytalem bo jak zobacyzlem komentarze "przyszlo lato to jest cieplo" to mi sie odechcialo czytac ale wg. mnei jesttak(a troche sie znam)
Masz otwarte porty(zamkniete tylko te podstawowe 29 36 itp przezwindowsa) i wiales wlam na kompa sam to umiem robic musisz sciagnoc program lub poczytac poradniki jak zabespiecza sie porty recznie bo neichce mi sie tlumaczyc.
Teraz sa 2 wyjscia albo to byl jednorazarowy wlam i tylko raz ci przestalwil temperature na bardzo pala co powoduje wylaczanie(wco wątpie) albo wrzucil ci hot trojana 2007(bo tylko ta wersja ma zmiejszanei temperatury inne maile tylko podnoszenei co tez powodowalo spalanie procesora lub plyty;]) wiec podnies ją (wlanczasz kompa naciskasz ktorys z f-ow i ustawiasz)
co wy ludzie piszecie nauczcie sie obslugi komputerow anie o lecie piszecie
[ Dodano: Pią Maj 04, 2007 11:32 ]
nei widzialm twojej odpowiedzi sory
_________________ ===>
TVN- Czemu pan postanowił śpiewać hip-hop?
Molesta- Bo peja i Mezo przeszli na discopolo l.<===