ja chciałbym czasem posłuchać jakiegoś disco polo... ale nie byle jakiego, tylko, hmmmm... zaufanego. wiecie, takie, co się podoba. mi się osobiście podoba grupa toples. jakbyście mieli to będę wdzięczny. pozdro!
www.discostacja.pl - dosyć głośno o niej było w ostatnich dniach w telewizji
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
to ja tez pomoge:) jezeli chodzi o muzyke, nie tylka ta na czasie ale ogolnie co wam sie nazuci:P mozecie smialo stukac:P i jezeli jakis problem ze stronka cos to tez moge pomoce;)
_________________ "Trance... jest jak sztuka ! Nie da sie wytłumaczyć ! to trzeba czuć !
Jak chcecie jakiś rap to możecie do mnie pisac śmiało albo ogólnie jaką kolwieg muze
_________________ Siła broni może zabić
siła Ognia może Spalić
Siła wiatru może zmrozić
siła umysłu może uczyć
Siła złości będzie drążyła
Aż nie rozedrze na pół
A siła uśmiechu
zwłaszcza twojego , może uleczyć Serca chłód
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.