Wysłany: Sob Lis 17, 2007 10:04 Gdzie najlepiej założyc bloga?
Gdzie zakładacie swoje internetowe pamiętniki?
Na onecie ,wp, czt może gdzie indziej?
Ja osobiście polecam vum ( www.vum.pl)
Jestem bardzo zadowolony ,vum daje więcej możliwości w porównaniu z onetem czy wp
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 15:17
ja nie prowadzę normalnego bloga, tylko fotobloga:) uważam ze jest to lepsze, bo mogę dodać dość obszerną notkę, do tego własne zdjęcie, tzn wykonane przez siebie, mogę dodawać znajomych, ciekawe linki, widać moje ostatnie zdjęcia i łatwo jest dostać sie do dawniejszych, polecam serwis www.photoblog.pl
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 22:45
Wazelina, patrzyłam obie wersję, wolę fbl.pl
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2868 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 18:59
ja jestem za mylogiem, ponieważ sama byłam jego użytkowniczką przez dłuższy czas. jeszcze dwa lata temu serwis nie był tak rozpowszechniony, a większość usług płatnych... dziś wiele się zmieniło, choć także i dziś ma swoje minusy:
- gdy założymy bloga na pełnym pakiecie, wyskakuje nam reklama.
- bywa, iż ściąga wirusy.
Wiek: 22 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 48 Skąd: ok.Rzeszowa
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 21:07
www.blogspot.com wszystko to na szybkim serwerku pod google, także działa super, dobra pomoc, łatwa obsługa...korzystam od tygodnia i jest super byłem na fotoblogu ale kicha była bo co po chwila się wieszało...ale mimo to miło wspominam ale polecam wyżej wymieniony serwis
_________________ Zapraszam Do Czytania I Komentowania Mojego Bloga >>Klik<< Sztuką Jest Przejść Przez Życie, Przy Tym Zostać Zauważonym....
www.blogspot.com wszystko to na szybkim serwerku pod google, także działa super, dobra pomoc, łatwa obsługa...korzystam od tygodnia i jest super byłem na fotoblogu ale kicha była bo co po chwila się wieszało...ale mimo to miło wspominam ale polecam wyżej wymieniony serwis
Dokładnie. Blog na bloggerze, to: prostota obsługi, szeroki wachlarz możliwości, dobry design, przejrzystość, niezawodność i prędkość działania.
Sam mam tam od dwóch dni
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.