Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:31 GG - "pokazuj status tylko znajomym"
Moje pytanie: czy jeżeli mam ustawione pokazuj status tylko znajomym,to ktoś kogo nie mam na liście widzi mnie skoro mnie ma?? i czy jeśli ja go nie mam na liście,a on ma mnie i ma ustawione pokazuj status znajomym to mogę zobaczyć go w katalogu jako dostępny??? ??? ??? ??? ???
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 17:38
Jeżeli On ma Ciebie a Ty nie masz go to Ty możesz go zobaczyć.Ale jeżeli Ty masz go a on nie ma Ciebie to nie możesz ;)Jeżeli ktoś Cię ma na liście a Ty go nie masz to nie może zobaczyć twojego statusu
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 762 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 18:58
jeśli jesteś dostępna to osoby spoza Twojej listy kontaktów nie widzą Twojego statusu (w tym opisu) dopiero jak wyłączasz gg z ustawionym opisem na czas niedostępności to wtedy wszyscy widza Twój opis.
_________________ "Człowiek rodzi się, kocha i umiera nie na próbę."
JPII
Jeżeli On ma Ciebie a Ty nie masz go to Ty możesz go zobaczyć.Ale jeżeli Ty masz go a on nie ma Ciebie to nie możesz ;)Jeżeli ktoś Cię ma na liście a Ty go nie masz to nie może zobaczyć twojego statusu
dokładnie x]
_________________ `you would have said "i love you" in the cutest place on earth
where some butterflies are dancing with the fairies.. <33