Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 194 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 14:36 Jaki telefon wybrać
Hej mam taki problem ..
Chce sobie kupić nowy telefon i z tym mam problem bo nie wiem którego wybrać
Mam do wyboru SE k700i , SE k510i oraz SE k310i i nie wiem który z tych telefonów wybrać.
Może wy mi coś doradzicie
_________________ Bóg mnie stworzył z Mózgiem i Penisem. Ale seksuolog powiedział Mi że krwi starczy na działanie tylko jednego z nich xD
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 15:23
Bar18 napisał/a:
SE k510i
Moim skromnym zdaniem
Sama go mam i nie narzekam ^^
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 20:12
Bar18, radziłabym ci zrobić ankietę-będziesz mieć jasną sytuacją, ale z tego co widzę wszyscy na SE K510i i dobrze
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 194 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 12:03
ale przecież K700i z funkcji jest lepszy od k510i np. z tego że ma radio większą pamięć bo 40 MB a i rzecz jasna ma większy wyświetlacz niż k510i ....
Ja się bardziej skłaniam nad k700i bo może i starszy ale za to ma więcej funkcji od k510i ..
A co do K310i i nie wiem chciałem go kupić bo jest "tani" ale w lombardzie okazało się że jest droższy od k700i oraz od k510i co mnie bardzo zaszokowało ....
_________________ Bóg mnie stworzył z Mózgiem i Penisem. Ale seksuolog powiedział Mi że krwi starczy na działanie tylko jednego z nich xD
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 17:38
Bar18 napisał/a:
ale przecież K700i z funkcji jest lepszy od k510i np.
no i co z tego jak i tak będziesz korzystać tylko z wiadomości i dzwonienia. po dwóch miesiącach zapomnisz ze telefon ma radio czy aparat. najlepiej kup sobie nokie. im bateria długo trzyma. po trzech miesiącach zauważysz że to jest najważniejsze. ja mam n6020. z aparatu nie korzystam, z e-maila nie korzystam, z dyktafonu i innych tego typu też nie. tylko dzwonię i piszę.
Jak dla mnie minusem jest to że nie ma pamięci wymiennej, aparat dobry... ale to chyba jedyny plus tego telefonu. No i ilość kolorów też nie mała.
Polecam SE w200i, tutaj akurat minusem jest słaby aparat, ale czego oczekiwać po Walkmanach. Chodź ostatnio czasem mi odtwarzacz mp3 się przecina, a kilka razy w ogóle nie chciał działać, ale może to skutek upadków komy.