to chyba od 3 min masz Viste.
Ona ma pełno bugów, muli RAM i pyta się niemal o wszystko (wkurzające )
I nie obsługuje kupę rzeczy, np kolega przyniósł do szkoły taką mate co się przez USB podłącza i się tańczy jak strzałki pokazują, na laptopie z xp działało.
Na Visie... domyślcie się sami
Patryk niestety jesteś w błędzie.........nie pyta sie o nic....wręcz mniej niż w xp.Wystarczy powyłączać w opcjach...Mi też sie na początku pytała.Wyłączyłem i ok jest.Jest systemem bardzo stabilnym.Tzn.Stabilniejszym 100x od xp.XP miałem i zmieniłem na 98.A teraz mam viste.Że XP lepszy powiedzą jedynie Ci co mają XP lub Ci co sie nie znają na tyle na kompach aby być gotowym na viste.Trzeba instalować nowe stery do niektórych urządzen itp....niedoswiadczeni mogą miec z tym problem.....Mój znajomy informatyk też gadał głupoty o viscie i go przekonałem , aby zainstalował i wypróbował.I jest zadowolony.Potrzeba co najmniej 2gb ram-u , ale na 2gb ramu nie będzie chodził super płynnie .Dopiero na 4gb ramu chodzi rewelacja.A kolega mate przyniósł...mata stara i nie przystosowana do visty.Są 2 wyjscia.Albo zmienić mate albo włączyc tryb kompatybilności z xp
PS.Dziwie sie , że wypisujecie takie głupoty o viście......chyba mało kto sie na PC-tach zna na forum.Albo instalujecie na 1gb ramu.Vista pyta o potwierdzenie - juz kilka razy ktoś to pisał.Wystarczy to wyłączyć.Wiadomo , że starego sprzętu nie odpalisz na viscie , tak jak i programów.....Ale jak na razie 99% programów mi działa.Z sims 2 wszędzie wypisywali głupoty na forach o tym , że na 100% nie działa.....a mi chodzi.Dziwne.
_________________ Every step we take that's synchronized
Every broken bone
Reminds me of the second time
That I followed you home
You shower me with lullabies
As you're walking away
Reminds me that it's killing time
On this fateful day
Albo walnij sobie i Windowsa, i Linuksa i miej święty spokój.
Dokładnie....sam linux nie wystarczy...
Cytat:
Niech Cię ręka boska broni od Visty.
Amen.
Ale argumentów żadnych.
Every broken bone
That I followed you home
As you're walking away
On this fateful day
Bo tam argumentów nie trzeba. A jak się już zacznie, to nie skończy nigdy ; )
Mam vistę.....proszę o argumenty Bo u mnie świetnie działa...
Every broken bone
That I followed you home
As you're walking away
On this fateful day
Też mam Vistę, z tym, że na laptopie, który jest rodziców (i całe szczęście). Na pierwszy rzut oka jest OK. Jako system dla człowieka, chcącego tylko od komputera dostępu do internetu, i te takie też OK. Ale po miesiącu gdzieś Vista dała w kość i pogubiły się sterowniki, kosze, i te takie. Ponaprawialiśmy i jest spokój. No, dopóki nie pochodzi chwilę i się zatnie. : )