forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Konkursy w necie
Autor Wiadomość
robert
Nowicjusz

Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 12:09   

strona z konkursami - www.e-konkursy.com ;)

freeze17 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 06:33   

robert napisał/a:
strona z konkursami - www.e-konkursy.com

właśnie z tej strony dowiedziałam się o konkrsach na www.4girls.pl gdzie już udało mi się wygrać :P Teraz jest tam konkurs z książkami i już się zgłosiłam.
Pozdro i powodzenia!

Za Duchem
Nowicjusz

Wysłany: Pon Paź 02, 2006 18:06   

Ania napisał/a:
A znacie jakies fajne strony z konkursami????

http://www.siecm.pl/

Nagrody są pewne (wiem bo kręciłem się kiedyś po redakcji). Powodzenia!

kakadoo
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lis 13, 2006 04:37   

ja ostatnio sobie pobiegałam po stronkach z konkursami i obczaiłam pare fajnych:) na e-konkursach znalazlam TVN style recepta na zadbane włosy, ale to dość łatwe bo stosuję różne maseczki na włosy:) i barbarzyńcę oraz jeszcze konkurs knorra w którym trzeba troszkę ruszyć głową :mur:

funky
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lis 16, 2006 06:56   

Ej no konkurs knorra wymiata, szczególnie ikony :) co zresztą widać po moim avatarku, nieprawdaż ;) hehe

Myślę że układanie tych kartek na nudlach nie ejst takie trudne, jak mój młodszy bracholek sobie poradził i wydziargal taką karteczkę, to ludzie starsi od niego na pewno dajaą rade, sam też chce ;P Podrzuce wam karteczkę, żebyście oddali na nią głosik plizzz

A poza tym to niektóre kartki są beznaziejne na tych nudlach, mogliby ludzie się trochę bardziej wysilic :) Ja na pewno wymiotę wszystkich :P

kakadoo
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 15:23   

no ja tam uważam, że na tych nudlach to konkurencja jest całkiem spora :/ ale zawsze szanse są tylko :)
jeśli wygram to będę wyglądać tak : :yahoo: (kocham tę ikonkę)
Funky... mnie nie wymieciesz :D zamierzam być najlepsza :P dam Ci mój głosik o ile Ty zagłosujesz na mnie :) coś za coś może zajmiemy oboje pierwsze miejsce

funky
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lis 17, 2006 18:10   

Dobra, mogę iść na taki układ, dzisiaj ułożę własną kartkę, bo na razie to z bratem na spółę zarzuciłem, jeśli liczę na laptopa hehe, a mój brat napalony jak stopiecdziesiat na ten zestaw Burtona - ja już go słuchać nie mogę, zabierzcie go ode mnie aaaa!
Tylko "funk a jak myślisz jaka to deseczka, funk ale pomoz mi cos fajnego wymyslec, funk a moze to ta nowa" bosze słuchac go nie moge - czy wy tez macie takie upierdliwe mlodsze rodzeństwo? :/

A poza tym konkursy w necie są ekonomiczniejsze moim zdaniem, nic nie kosztują ;) oprócz malego wysilku jesli sa to jakies na poziomie

kakadoo
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lis 20, 2006 15:01   

ja ostatnio wygrałam jeden z konkursów netowych :D nagrodą były różne kosmetyki, do wyboru do koloru :) barbarzyńcę przegrałam a na tVN nadal czekam, trzymajcie kciuki

ad knora Kurcze nie znam sie czy ta firma burtona jest naprwde aż tak dbra??
co do młodszego rodzenstw to nie wiem...mam starsze i jest gites:D
łaaa nie mam pomysłów :mur: :mur: :mur: :mur:

[ Dodano: 2006-11-21, 19:03 ]
oki wymyśliłam coś "wszystkie drogi prowadzą..wybierz gdzie?:)" może nie jest najwyższych lotów, ale zobaczcie sobie i oceńcie sami :)

gazoom 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 15:18   

oj firma burton jest rewelacyjna. najlepsze moim zdaniem dechy ze stanów. marzenie po prostu....szkoda ze moja karteczka itak nie ma szanse na wygraną:(

kakadoo
Nowicjusz

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 07:57   

gazoom głowa do góry... może sie uda :) ja tam zawsze optymistycznie podchodzę, bo czemu nie:) jak wygram super a jak nie wygram to przynajmniej troszkę się pobawię, zawsze są jakieś plusy brania udziału w konkursach :) - tak wiem jestem konkursową maniaczką :D
tak więc mówię Ci myszka w rękę i baw się dalej :)

Tosia 
Nowicjusz
Jestem jak anioł....

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 09:14   

podajcie adres tej strony gdzie jest konkurs knorra
I'll put it down in a letter to god
To you

gazoom 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Lis 22, 2006 16:01   

oj tosia tosia....
www.knorrnudle.pl i tam powinnas sobie dac rade.

ps Wiesz ze jezdzez od kilkunastu lat na wakacje do sarnówka??? buziaki i wielki :respekt: za to skąd jestes:)

funky
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lis 23, 2006 17:08   

Czy mi się wydaje , czy ktoś tu próbuje dziewczęta bajerować :>

ten konkurs nudli jest ok dobry, bo przynamniej czegoś uczy i jest fun, nie to co w takich durnych smsowych konkursach, tylko spiorą łeb i nic nie ma sie z tego.

kakadoo
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 15:24   

popieram w tym konkursie choć troszkę trzeba pomyśleć i to mi się podoba, choć patrząc na niektóre kartki to aż mi się :beczy: chce jakoś troszkę przywulgarne są, ale w sumie to kwestia gustu :)

dobrze pobajerować nie jest źle :D

houell 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lis 24, 2006 18:43   

Hi, to ja jeżeli można się przyłączyć to chciałabym wygrać skuter, uważam że u nas ludzie powinni zacząć korzystać z tego wynalazku, na który nie trzeba mieć nawet prawa jazdy. We Włoszech i we Francji pełno tego na ulicach, fajnie że zaproponowali taką nagrodę.
Konkurs moim zdaniem gicior, widziałam te ikony już wcześniej na Internecie, ale nie wiedziałam, że to z tej strony nudli. Spróbuję coś tam wymyśleć ;) Pozdr, ciao amore ;)

Odpowiedz do tematu