ej taka jest prawda, ze wiecie o ile mniejsze byłyby korki gdybymłodzi ludzie przesiedli sie na skutery?? ale tez z drugiej strony, w taka pogode jaka mamy teaz za oknem chyba nie za bardzo chce sie jezdzic bo można delikanie mowiąc zmarznąć:).... ja tam pozostaje przy deseczce, zima sie zbliża a ja chcem szusować
mi też się pomysł skuterków podoba choć bardziej chyba mnie korci laptop, jak już pisałam choć kurcze gdybym miała taki skuterek to dojazd do szkoły by mi zajmował jakieś 15 minut, bo przecież korki by nie istniały dla mnie. A jest jakieś ograniczenie wiekowe?? od ilu lat można jeździć na takim czymś??
Powiedzcie jak Wam idzie w konkursie??
ja tam w konkursie ledwo daje sobie rade, ale jednak bede walczyc do konca, moze czołówka walkowerem odda swoje miejsca;). z tego co sie orientuje na skuterek wystarczy karta motorowerowa od 13 lat chyba;)..nie to co decha, tam ograniczen nie ma;) (poza sniegiem oczywscie hihi)
Houell wpadłeś już na jakiś pomyślik? ja się zastanawiam ile osób bierze w tych nudlach udział i czy konkurencja jest duża jak myślicie? bo na e-konkursy.com widziałem, że ludzie też coś o tym wspominali..
no wiesz funky myślę, że sporo osób bierze w tym udział, nawet jak przelecisz sobie po tych kartkach to patrząc na ich ilośc...sporo... sporo osób pewnie się załapało po gg
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 15:16
Ania, mi będą buciki xD
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
no i tam oczywiscie kartka z nudli z załączonym tekstem,
"głosuj szefie!!
ps. jak wygram skuter to sie nie bede do pracy spozniał"
dla tego kto to napisała, świetny pomysł... kurcze ktoś ma łeb na karku:) hihihi czyli konkurencja jest nawet wśród dorosłych, ja tam myślałam, że tylko nasi rówieśnicy się w to bawią
wiesz w tej firmie pracują młodzi ludzie, ale jakby nie patrzyc to dorośli...emeryci:P.... mogli by nam dac szanse, bo my przeciez pieniedzy nie zarabiamy, a oni niech sobie na te nagrody zapracują!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaki lol:)
Prawie popusciłem jak przeczytałem ten tekst o tatusiu!!! Niezłe, swoją drogą masz rację gazoom, że jak już zarabiają to mogliby odpuścić haloo!! Powiedz tacie, żeby założył im w pracy blokadę na stronę nudli knorra!
eeee tam niech się bawią wszyscy, co ma by c to będzie:) ależ ja mundra:D ja chce nagrodę:D kurcze mogliby dawać jakieś nagrody pocieszenia np miseczki... wiecie czy takie coś jest??