Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 289 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 13:07
Oj dawno, nie wiem czy jeszcze pamiętam jak się wszystko robiło :p
Kiedyś hmm, zazwyczaj były to filmy turniejowe z counter-strike'ea czyli po prostu klejenie kilku urywków dem, obróbka, dodanie efektów, synchro podkładu i timing tada. No robiliśmy film we 3 gdzieś go chyba nawet miałem, ale nie jestem pewny
A materiały i programy wykorzystane
- Zapisy dem cs. xxx.dem
- Dyskowe mp3
- Vegas jako program
- W późniejszym czasie, Adobe Premiere
Ah no i jeszcze były filmy z wojen na Tipii ;p starree czasy, wtedy to tylko windows movie maker + zapisy dem no i mp3 :]
A tydzień na zrobienie filmu hmm... no zależy jak długi będzie, ale nie planuj zrób na spokojnie nie śpiesz się. Powodzenia bo jest naprawde sporo zabawy, ah i zadbaj o dysk jak masz materiały to sporo miejsca zajmuje sklejanie wszystkiego :]
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
Ja bawiłem się w montaż video 3 razy. Była to dla mnie czysta zabawa. Stworzyłem w Windows Movie Maker tutorial do tricku- ThumbArround(penspinning) oraz 2 odcinki Parodii Serialu Zagubieni.
Montaż w tym programie nie jest skomplikowany choć funkcji ma sporo. Pozdrawiam i chętnie obejrzę ten projekt, gdyż lubię historię.