Wys³any: Sro Lip 23, 2008 11:55 Nagrywanie d¼wiêku z g³o¶ników
No wiêc postanowi³em spytaæ siê was. Bo mam taki problem - chcia³bym na graæ d¼wiêk lec±cy z g³o¶ników, ale nie mam mikrofonu. Mo¿e znacie jaki¶ program, którym da siê nagraæ to co leci w komputerze. Znaczy, mam nadziejê, ¿e mnie rozumiecie. S³ysza³em ze Audacity siê jako¶ to da zrobiæ, ale nie mam pojêcia jak. Z góry dziêki za rady
Niee nie o to mi chodzi puszczam z komputera i to leci i siê gdzie¶ tam nagrywa na karcie d¼wiêkowej. Bo np widzia³em raz ze takim czym¶ siê nagrywa³o - What U hear, co¶ takiego...
£yyy no wzi±³em i ¶ci±gn±³em, zaintstalowa³em no i w³±czam nagrywanie, nagrywam no i potem zapisujê ten plik co siê podobnie¿ nagra³ a tu nic nie ma takiego, ¿adnego pliku. bu.
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 05 Lip 2008 Posty: 177 Sk±d: z nad morza
Wys³any: Sro Lip 23, 2008 12:27
http://audacity.sourceforge.net/download/
Masz w tym tak¿e nagrywanie, tylko zamiast mikrofon wybierasz stereo mixer
Ps: wy³±cz gadu itp ¿eby ci siê kto¶ nie zrobi³ dostêpny w czasie nagrywania
_________________ Tylko ten nie pope³nia b³êdów,
kto nic nie robi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .