Pomogła: 5 razy Wiek: 14 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 481
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 19:21
korzystam z opery, ponieważ jest najszybysza. dobra jest też mozilla jednak ma kilka wad. IE jest najgorszę szczególnie jak się ma nową wersje (stare ujdą w tłoku). strasznie przymula kompa i nie ma mowy od dwóch operacjach. teraz podam parametry kompa ram 1GB procesor intel core duo i karta graficzna radeon X1400
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Czytałem o tym i szczerze wątpię, żeby w finalnej wersji na to się zdecydowali. Pożyjemy, zobaczymy. Poza tym nie oszukuj się, że w dzisiejszym internecie nikt nie zbiera o Tobie informacji, bo robi to każde oprogramowanie, od Twojego OS poczynając. I dzięki za zasugerowanie, że jestem idiotą.
Poza tym nie oszukuj się, że w dzisiejszym internecie nikt nie zbiera o Tobie informacji, bo robi to każde oprogramowanie, od Twojego OS poczynając.
No ale bez przesady - używanie i udostępnianie osobom trzecim treści chronionych prawem autorskim?
FrizzleFrazzle napisał/a:
I dzięki za zasugerowanie, że jestem idiotą.
Wydźwięk faktycznie był negatywny, przepraszam, obrażenie Cię nie było celem tej wypowiedzi. Jednakowoż zezwolenie na okradanie się z własnej pracy zbyt mądre nie jest.
Czytaj też czasem coś innego, niż artykuły o nagłówkach rodem ze szmatławca. "Google Chrome odbierze Ci pracę i dzieci!" - więcej w Fakcie.
Skarałeś.
Ale wracając do GC - póki co to sam szkielet, który Acid3 przechodzi słabiej niż najnowsza Opera. Ale potencjał ma naprawdę spory. Problem polega raczej na tym, że gdy do tego szkieletu dokoptują jakieś dodatkowe opcje, to GC może zwoooooolnić. Pomimo naprawy wpadki z licencją jestem więc dalej nastawiony sceptycznie.
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Moim skromnym zdaniem Mozilla jest najlepsza. Miałem zainstalowane wszystkie przeglądarki jakie są w ankiecie lecz Opera zajmuje za dużo pamięci ram, Internet Explorer jest po prostu dla mnie niewygodny w obsłudze. Mozilla jest ok
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 15:06
Internet Explorer. Mi odpowiada.
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.