Wysłany: Nie Sty 21, 2007 17:27 Nowy operator komorkowy
pewnie niektorzy juz zauwazyli pojawiajace sie reklamy Nadchodzi4, to nowy operator komorkowy, jak juz sie dowiedzialem, jest to bardzo operator majacy w swojej ofercie szereg super medialnych uslug nietylko jesli chodzi o strone internetowa (nadchodzi4), ale takze jesli chodzi o mozliwosci samego telefonu.
Aguś:
Napisz tego posta jeszcze raz, z laski swojej, ok ?
Albo niech jakiś mod bardziej obeznany to poprawi, bo ja nie mam pojęcia jak to miało brzmieć.
Nie umiesz pisać? Nie pisz.
Nadchodzi4 - to jest tylko nazwa ich domeny internetowej.
Sam operator nazywa sie natomiast P4.
Telefony jakimi dysponuja to telefony 3 generacji, ale nie sa to zadne cuda ktorych nie mozna juz kupic.
Skad wiem ?
W tej chwili realizuja oni na terenie Polski testy polaczen, no i posluguja sie normalnymi telefonami, tylko ze tymi z wyzsze polki mogacymi wykozystac wlasciowsci telefonow 3 generacji.
Kiedy ma wejsc oferta ?
Slyszalem ze do czerwca - ale to roznie bywa, zalezy jak im testy pojda
Ja też się raczej nie przerejestruję. Ale większa konkurencja na rynku = więcej ciekawych ofert i obniżka cen
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Wiek: 19 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 78 Skąd: dokad kiedy i z kim?
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 19:38
a ja sie rozejrze i zastanowie. Ale raczej z popa nie bede zmienial bo musialbym wszystkich znajomych namowic na zmiane. Jeslli zmienie sam to wyjdzie tylko na gorsze bo inni przestana do mnie tyle pisac i raczej az tak tanio do innych sieci jak teraz jest w popie do popa to dlugo nie bedzie. Jesli rozmowy do wszystkich sieci spadna do 20gr za minute to przepisuje sie od razu. heh, ale raczej tak nie bedzie.
_________________ Wszyscy kłamią. Ale to nieważne, ponieważ i tak nikt nie słucha.
Zostań rycerzem lub wampirem.