Jeśli tak to powiedzcie co myślicie na temat tego programu i w ogóle
jeśli macie coś do powiedzenia na ten temat
hihi to chyba jest mój pierwszy temat na forum nie licząc tego w którym się przedstawiałam ;PP
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 17:19
dlaczego???
ależ się wysiliłam tym postem
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 18:48
galeri nie mam
picassa mam ale nie podoba mi si ten program dlatego bardzo rzadko go uzywam
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
A ja używam tego programu. Mało możliwości, ale jest w sam raz dla mnie (czytaj dla osoby która pojęcia nie ma o obróbce zdjęć)
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 21:01
VonMe napisał/a:
Program mam, galerii nie. Picassa taki sobie. Za dużo funkcji to on nie ma
Bo to nie jest program do obróbki graficznej.
Picasa to program do przeglądania zdjęć. Korzystam z niego właściwie tylko wtedy, gdy trzeba wysłać do galerii większą ilość zdjęć. Poprzez przeglądarkę trzeba wysyłać je po 5 szt, Picasa może wysłać na raz i 200. Ta obróbka graficzna jest jedynie dodatkiem i najlepiej ją traktować jako dodatek, mając obok bardziej zaawansowany program do edycji i obróbki.
Sama galeria nie stwarza mi żadnych problemów. Mam 2 konta, jedno prywatne, drugie w pełni zasila moją stronę o moto. Dobrą mam o galerii opinię.
Program..mhm
nie za duzo opcji..
ale na jakies mniejsze obrobki bardzo fajny program ;o)
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
- Więc wówczas gdy oglądałeś je czterdzieści trzy razy, byłeś aż tak bardzo smutny? - zapytałem.
Ale Mały Książę nie odpowiedział.