Tylko na razie ta wersja x360 jest (podobno) awaryjna ;/ Też myslałem na kupnem tej maszynki, ale bardzo słabe mają chłodzenie i się szybko przegrzewają.
Mówie tylko to co słyszałem od znajomego, który się zna na tym (ma sklep z takimi bajerami).
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 16:49
Tak, niestety są problemy z chłodzeniem.Usterka ta nazywa się 3ROD.Koszt naprawy to około 100zł, dlatego można kupić Xboxa już za 300zł i naprawić za 100zł PS3 znowu ma problemu z napędem Blue ray.Mój kumpel już 2 razy do naprawy wysyłał.
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 19:16
Cytat:
A eliminuje całkowicie usterke czy "powraca"?
Powraca, ale to zależy od egzemplarza i sposobu użtykowania.Po naprawie usterki montuje sie lepsze chłodzenie i usterka zostaje całkowicie wyeliminowana
Btw. jeszcze jedno - wprawdzie w PS3 ponoć są awarie napędu, ale Blue Ray> HD DVD. Ten drugi się po prostu nie przyjął, więc jeśli chcesz pooglądać filmy w wysokiej rozdzielczości, to X-pudło się do tego niezbyt nada.
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 08:18
Tak niestety wygrało poprzez ogromną komerchę Blue Ray Których filmów niestety przeciętny polak nie oglądnie jeszcze przez kilka ładnych lat ze względu na ceny odtwarzaczy.
Gdy DVD dopiero wchodziło na rynek ceny filmów wyglądały podobnie. Za jakiś czas, gdy sprzęt do odtwarzania stanieje to i ceny filmów spadną (ktoś zacznie je w końcu kupować ).
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Bo jest =)
Ja mam paru kolegów uzuwających konsol i nikt nie ma playstation ,konsola i gry na xboxa są tańsze sam się zastanawiałem nad kupnem czegoś takiego,poczekam aż telewizory HD stanieją do 1000 zlotych i inwestuje na 100%