Wysłany: Czw Sie 07, 2008 15:30 Poszukuję obrazków.
Nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat. Pomyślałam , że tutaj , bo wkońcu poszukuję obrazków z internetu. Tak jak pisze w temacie poszukuję obrazków. Może to nie jest jakaś ważna sprawa , ale są mi potrzebne. O jakie chodzi ? Przedewszystkim o DUŻE , ciekawe z jakąś fajną kolorystyką. Z jakimiś dziewczynami , albo czymś ciekawym. Mniej więcej takiej wielkości jak ten - http://img144.imageshack....nticaif4nm2.jpg
Jeżeli ktoś posiada i miałby się ochotę podzielić byłabym wdzięczna. Proszę o pomoc głównie dzieczyny , bo panowie jak się domyślam takowych nie posiadają
_________________ ` Przeżyte chwile nie giną ...
Nie wiemy nigdy ,
kiedy wypłyną z dalekiej przeszłości ,
by nałożyć się na to ,
co przeżywamy obecnie ... `
No tak. Tylko , że jest różnica w rozmiarze po między obrazkami na tym blogu , a rozmiarem tego obrazka , którego podałam link.
Nie wiemy nigdy ,
by nałożyć się na to ,
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 16:11
Agix7, nie wiem, czy zauwazylas, ale na tym blogu, ktory ci Wazelina podała są obrazki róznych wielkości. Tyle ich jest, ze na pewno znajdziesz cos ciekawego, a jak nie, to dobra jest strona digart albo deviantart, tam to juz na 100% cos ci sie spodoba.
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Agix7, nie wiem, czy zauwazylas, ale na tym blogu, ktory ci Wazelina podała są obrazki róznych wielkości.
Nie oglądałam wszystkich obrazków , na tym blogu , ale rozejrzałam się mniej więcej i wydaje mi się , że autorka daje obrazki mniej więcej takiego samego rozmiaru. Są one trochę za małe.
Mroczna Sadystka napisał/a:
dobra jest strona digart albo deviantart
Dzięki , nie szukałam na tych stronach. Może coś tam znajdę.
Tkaczens* napisał/a:
Zamiast podziękować za linka,to jeszcze się burzy ...
Nie burze się. Tylko grzecznie napisałam , że nie o takie mi chodziło
Za to na tych blogach są różnej wielkości obrazki. Nie tylko małe. Więc dzięki. Poszukam.
Nie wiemy nigdy ,
by nałożyć się na to ,
Tutaj było sporo takich , o które mi chodziło. Znalazłam to co chciałam.
Więc zaznaczam , że pomogłaś
Nie wiemy nigdy ,
by nałożyć się na to ,
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 21:27
Skoro znalazłaś to, co chciałaś, więc temat zamykam.
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."