nigdy nie myślałem, że ktoś komuś poradzi format dysku c: ignoranci!!!
jak tak długo się włącza, to nikt nie pomyślał o HARDWARE??
krótko mówiąc: jaki masz komp? procek, pamięć... może trza kupić nowego kompa i cześć? jeśli masz spoko sprzęt, no to nie żaden format, tylko reinstalka systemu.
dzięki już mi znajomy naprawił ale mam teraz nowy problem xD. Mam monitor LG i ma bardzo mocno żółty odcień. praktycznie taki oczojebny. co z tym zrobić?
_________________ Nie trzeba być filozofem żeby poznać prawdziwą miłość
Zwykle należy taki monitor rozmagnetyzować opcją/przyciskiem "Degauss". Powinien byćalbo na monitorze, albo w programie sterującym. Po jego naciśnięciu obraz powinien wrócić do normalnego koloru.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Porada do pierwszego problemu koleżanki, ale postanowiłem napisać, gdyż często się przydaje
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
Porada ?
1.Ja włączasz kompa, wciskaj F8, wyjdzie ci menu z trybami, kliknij "ostatnie działające ustawienia.
Jeżeli też się nie uruchomi to zrób to:
2.To samo co w 1 punkcie tylko zamiast "ostatnie działające ustawienia" kilknij "tryb awaryjny"
Gdy system ci sie uruchomi
Start > Uruchom > MsConfig > (zakładka) usługi > (zaznacz) Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft > Wyłącz wszystkie > (następna zakładka) uruchamianie > Wyłącz wszystkie > OK > Uruchom Ponownie
Powinno działać
Aha, przy starcie bedzie ci sie to okienko uruchamiało wtedy > kliknij X (krzyżyk )
> zakończ bez ponownego uruchamiania
Powinno pomóc
_________________ A ja kocham Hip-Hop i ten Hip-Hop nienawidze......