Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 16:34 Problemy z komputerami
Witam. Mam następujący problem z komputerem. Dość długo go nie włączałam ( cały post) a teraz jak próbuję to i przez dwie trzy godziny potrafi się ten znaczek co jest na początku windowsa xp się ładować i nic się nie dzieje. Co mam zrobić??
_________________ Nie trzeba być filozofem żeby poznać prawdziwą miłość
jest jeszcze jedna opcja!! jest taki program (niewiem jak sie nazywa) co włączy dyski twarde bez włączania windowsa i spokojnie możesz przenieść wszystkie dane na inna partycje gdzies taki mam ale niewiem jak sie nazywa a szukac mi sie niechce
_________________ Są chwile o których nie potrafimy zapomnieć.
Te chwile tworzą Naszą historię.
Historię której jesteśmy głównymi bohaterami.
Ama, wkładasz plytke z windowsem wlaczasz koma na trybie zalozmy awaryjnym (moze pojdzie) I odpalasz setup instalacji windowsa i masz tam taka opcje... kto szuka nie bladzi a ja nei pamietam
Nie aktualizuj systemu jak nie masz orginala bo ci bedzie wyswieltac ze masz nie orginalny system i ze moglasc pasc ofiara falszowania systemu Pogadaj z jakims qmplem niech ci zrobi format:). Albo ja proponuje wykrecic dysk isc do znajomego/ej i zgrac co tam masz wazniesze noi wtedy format
[ Dodano: Pon Kwi 09, 2007 18:22 ]
Sory moj bladz z tymi aktualizacjami zle cie zrozumialem Leydzin ale moze jej sie uda twoim sposobem
_________________ Dzien bez komputera jest dniem straconym:D
Albo zrób format a pózniej załatw sobie program który potrafi odzyskiwać dane z przed formatu albo zawiez do serwisu i poproś o odzyskanie danych z dysku a dopiero potem format
_________________ "Zamknij oczy i pomyśl że śnisz, a świat stanie się krainą marzeń twych"
Zgadzam się z Vibe, to najprostszy i najsensowniejszy sposób. Chociaż pomysł z dystrybucją live Linuksa też jest niezły. Ważne, żebyś albo przekopiowała dysk na DVD lub inny dysk lub zainstalowała Windowsa na innym, nowym dysku. Może nawet od koleżanki albo kolegi pożyczysz.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.