synek, dlaczego? przecież jego wymagania to zaledwie kilkaset mega ramu, ponad gigaherz procka, i średniej pojemności dysk. ja go jeszcze nie używałem ale wszystkie windowsy (czytaj: windows xp ) są dobre. a ten jest ponoć jeszcze lepszy
mr.Radek, nie wierzę w to, co zobaczyłem Stwierdzenie
mr.Radek napisał/a:
ale wszystkie windowsy (czytaj: windows xp ) są dobre. a ten jest ponoć jeszcze lepszy
jest absolutnie zabójcze. Uważam się za jako-tako obytego w temacie informatyki, nie jest tak że nie cierpię Windowsa, ale takiego stwierdzenia bym nie zaryzykował
PS. Dla niezorientowanych: wymagania podane przez mr.Radka są prawdziwe, ale w rzeczywistości dla w miarę komfortowej pracy jest potrzebny szybszy komputer, mocno szybszy.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 19:20
Salami napisał/a:
PS. Dla niezorientowanych: wymagania podane przez mr.Radka są prawdziwe, ale w rzeczywistości dla w miarę komfortowej pracy jest potrzebny szybszy komputer, mocno szybszy.
Przynajmniej jeden wytłumaczył Ja nie wiem kompletnie o co chodzi, ale jakoś Salami mnie uswiadomił
_________________ "Oczy są zwierciadlem duszy"
"Oko-do serca okno"
A pozatym, jak juz to Microsoft ma do siebie, nie umieja niczego porzadnie od poczatku do konca zrobic ... moze fakt faktem poprawia stare bledy ktore im sie zdarzaly w poprzednich wersjach, ale popelnia drugie tyle nowych bledow ktore beda utrudnialy zycie.
hm, widać młode pokolenie nie rozumie znaczenia słowa "ironia".
druga część mojej wypowiedzi jest jednak dosłowna, a to dlatego, że windowsy są konstruowane przez najpotężniejszą korporację komputerową świata, więc to już chyba coś znaczy może dla niektórych to bez znaczenia, no ale nie bez powodu szef MS jest multimiliarderem.
takie jest moje zdanie. możecie się śmiać, ale przez czas, kiedy użytkowałem linuksa, z ulgą przywitałem z powrotem windowsa.
to ty jesteś młodym pokoleniem...
Patrzysz na to na zasadzie: TPSA jest dobre bo jest największe, co jest oczywiście bzdurą.
Nie słyszałem tez jeszcze nigdy o przypadku, że ktoś pojął linuksa, stwierdził że jest do bani i wrócił na windowsa.
A co do ostatniego postu: z reguły jak ktoś znajdzie produkt na który popyt jest strasznie wysoki a konkurencji nie ma, to jest spora szansa że skończy jako miliarder...
Bęsik, jeśli potrafisz uszanować cudze zdanie, zachowaj to dla siebie, albo przedstaw w łagodniejszej formie. ja wole windowsa, a to, co ty o tym sądzisz, potrafię uszanować. wymiana poglądów - ok, ale łagodnie i bez takiej krytyki, bo to przerodzi się w kłótnię, a tego chyba obaj nie chcemy.
wracając do tematu, to kiedyś naprawdę wolałem lina, ale jak zobaczyłem jego wady... cóż, jak bede miał szybszy net, ściągnę inną dystrybucję, i może zmienię zdanie.
no to spoko.
zastanawiałem się nad macinhostem (nie wiem szczerze jak to sie pisze). podobno żadne wirusy go nie ruszają, co jest główną zaletą, i powodem na odstawienie antyvirów, spowalniająchych system (jak ktoś ma wolny komp, jak ja). miał ktoś z nim styczność?