http://www.apple.pl/start/
zobacz se to co jest we viscie było już 2 lub 3 lata temu w apple a ostatnio nawet przedstwiciel apple wypoiedział sie ze microsoft stworzyło podobne rzeczy w viscie które znajdowały sie w apple
ostatnio na nowo odkryłem magię DOSa, choć pośrednio, bo przez konsolę, czyli wiersz poleceń ale DOS naprawdę jest fajny, tylko troszkę szkoda, że jest taki "prosty" w sensie za mało rozbudowany
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 20:03
mr.Radek napisał/a:
ostatnio na nowo odkryłem magię DOSa, choć pośrednio, bo przez konsolę, czyli wiersz poleceń ale DOS naprawdę jest fajny, tylko troszkę szkoda, że jest taki "prosty" w sensie za mało rozbudowany
W DOSie raczej nie ma nic szczegolnego. Są za to wspomnienia!
No i Norton Commander...
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
ja jade na Windows XP Black Edition ;] a wiersz polecen to codziennie jest odpalony i wbrew pozorom mozna z wiersza polecen zrobic wiele rzeczy ktorych pod windowsem nie da rady
DOS bardzo mi się podoba. dlatego nie piszę programów pod visualem (z okienkami i w ogóle dla windowsa), tylko na konsolę (DOS)
ale linuks też jest fajny. tylko trza się do niego przyzwyczaić.
Uzywam windowsa xp bo jest najpopularniejszy, ale kutwa przez to dokladam cegielkie do miliardowych zyskow billa, ktory bezczelnie zerznal system okienek z apple, a teraz trzepie z tego ciezka kase.... I gdzie tu sprawiedliwosc?