Wysłany: Nie Sty 13, 2008 14:55 Windows Movie Makeri jego problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam do was pewną prośbę. Pobrałam Windows Movie Maker, ten najnowszy. Zainstalowałam go i pojawił się komunikat, że mam uruchomić jeszcze raz komputer. Uruchomiłam go, ale nic. Co mam po włączeniu komputera włączyć? Bardzo proszę o waszą radę. I przy okazji chcę się spytać, czy wiecie dlaczego podstawowy Windows Movie Maker się zacina?Pozdrawiam i czekam na wasze posty i odpowiedzi.
dlaczego podstawowy Windows Movie Maker się zacina?
szczerze to nie wiem ;P
tajkashariv napisał/a:
Co mam po włączeniu komputera włączyć
hehe nie wiem czy o to Ci chodzi ale naciskasz start potem wszystkie programy ;]
a potem poszukaj gdzie on jest .... chyba tak a jak tam nie bedzie to wejdz w mój komputer a potem w dysk na którym zainstalowałaś program i szukaj
_________________ Królową Śląska tylko Polonia
Ona na zawsze w sercach naszych jest
Na wieki będzie przez nas wielbiona
Dumą Bytomia Ona jest...lololololo… ;D
Co wlaczyc ? jak niewiesz gdzie Ci sie zainstalowal to w starcie w " wyszukaj" wpisz nazw eprogramu i Ci znajdzie i jak masz ikonke pozniej ale nie instalke tylko ikonke to na nia kliknij i ci sie wlaczy;)
_________________ "Idź za własnym, wewnętrznym światłem.
Nie wstydź się szaleństwa.
Mówisz, co chcesz, wtedy,
kiedy nie dbasz o to, kto słucha(...)"
Movie Maker jest beznadziejny, mnie też się ciagle zacinał, a do tego po dodaniu 7 klatki video za każdym razem się wyłącza Szukałam rozwiązania tego problemu - na darmo. Ściągnęłam inny program - Ulead VideoStudio 11 Plus i jego Ci polecam.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Movie Maker jest beznadziejny, mnie też się ciagle zacinał, a do tego po dodaniu 7 klatki video za każdym razem się wyłącza
Wyświetlał ci się błąd i zamykał program? Miałem coś podobnego. Wina to były kodeki. Miałem za dużo i niektóre kolidowały ze sobą. Kilka minut myślenia i mam wszystko dobrze. Na moje potrzeby mi WMM wystarcza. Robię 1 film na miesiąc z ligi i na dodatek mają 5 min więc wytrzymuję z nim...
tajkashariv: jeśli pracujesz profesjonalnie to załatw lepiej inny program.
Pomógł: 2 razy Wiek: 14 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 152 Skąd: Radom
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:52
Mam Ulead Video 10 i jestem zadowolony.
A co do Movie Makera też mi się zacinał i wyłączał. Ale mam Viste home premium i w niej wszystko dobrze działa.
_________________ Jak pomogłem, to kliknij "pomógł".