ciebie nic nie obchodzi i sie musisz na forach wozić bo w rl sie boisz a to juz nie moja wina ze umiesz cwaniaczka na odległość zgrywać tak cię ta twoja śmieszna rodzina wychowała podziekowałem ci za tamta stronke ale ani to moja ani tym bardziej twoja wina ze nie pobiera duzej czesci plików wiec potrzebuje innej jak nie chcesz to nie szukaj ale moze ktos ma dobra i wstawi link.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 21:57
Adim napisał/a:
sie musisz na forach wozić bo w rl sie boisz
A co to jest RL? Jakaś Ruska Liga? Czy może jeszcze coś innego?
I tak, strasznie się boję czternastolatków, które nie potrafią używać tego, co im natura dała. Mam na myśli mózg, w razie, gdybyś jeszcze nie załapał.
Adim napisał/a:
ani to moja ani tym bardziej twoja wina ze nie pobiera duzej czesci plików
Twoja, bo widocznie nie umiesz pobierać. Ja ściągnąłem tym masę i jakoś nie miałem problemów. A jak Ci nie pasuje, to znajdź sobie lepszą na google, bo żaden forumowicz nic innego dla Ciebie zrobić nie może.
Adim napisał/a:
ciebie nic nie obchodzi
A to swoją drogą.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
widzę ze koleżanka napisała to co chciałem wiec nie napisze tego samego ale nadal potrzebuje program do pobrania filmów z youtube na mp3 a sam mam mało czasu na kompa wiec jeżeli ktoś ma jakąś manie na punkcie google.pl to już mnie to nie obchodzi proszę jeszcze raz o jakiś prog albo www
Bejbe, jeśli używasz Mozilli Firefox, wejdź sobie w Narzędzia - Dodatki - Pobierz rozszerzenia.
Przechodzisz na stronę domową Firefoxa, gdzie wyświetla Ci się spis dodatków do niego. Wchodzisz w zakładkę Pobieranie Pliku, bądź ew. Zdjęcia, filmy muzyka a następnie szukasz programu do pobierania filmów z Youtube. Nie trzeba dużej znajomości języka angielskiego, tutaj jest to uproszczone. Na pewno takowy tam będzie, bo sama posiadam coś takiego.
Dziękuję za uwagę.
kryptos a jak dajesz rade zawsze tamtą stronką to powiedz co zrobić zeby nie było że server zajety czy jakoś tak bo co chce sciagnac to mam taki wlasnie text jaki ty masz sposób
kryptos a jak dajesz rade zawsze tamtą stronką to powiedz co zrobić zeby nie było że server zajety czy jakoś tak bo co chce sciagnac to mam taki wlasnie text jaki ty masz sposób
Pewnie za oceanem ściągali wtedy to co Ty, a jak my mamy noc to oni dzień i stąd ten problem. Nie ma dupy.