zna ktos stronke na której automatycznie pobieramy muze z youtube jako mp3 bo wiem ze owa istnieje ale ostatnio mam problemy z netem a potrzebuje muzy na cd
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 00:54
Tak ciężko użyć google?
http://vixy.net/
Znalezienie tej strony nie zajęło mi nawet 10 sekund.
Ile zajęło Ci pisanie posta? Pomyśl, co się bardziej opłaca.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1464 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 18:58
Adim, nie wybrzydzaj.
Znalezienie tej strony nie zajęło mi nawet 10 sekund.
ty na wszytskich postach piszesz o tych durnych googlach? dostałęś już może ostzeżenie za wyrozumiałość? w ogóle nie łapie tego;/...nie mam pytanań normalnie
o wszystko sie czepasz i komentujesz wszystkie wypowiedzi.i to powoduje że jesteś tak MONOTAONNY ! że to masakra no już nie mówiać że te twoje odpowiedzi nie są na temat oprócz tego że od czasu do czasu podasz jakieś linki!
ty na wszytskich postach piszesz o tych durnych googlach? dostałęś już może ostzeżenie za wyrozumiałość? w ogóle nie łapie tego;/...nie mam pytanań normalnie
o wszystko sie czepasz i komentujesz wszystkie wypowiedzi.i to powoduje że jesteś tak MONOTAONNY ! że to masakra no już nie mówiać że te twoje odpowiedzi nie są na temat oprócz tego że od czasu do czasu podasz jakieś linki!
A Ty z inteligencją nie masz chyba za wiele wspólnego...
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 21:42
Cytat:
ty na wszytskich postach piszesz o tych durnych googlach?
Tak, bo o wiele lepiej sobie znaleźć samemu, niż zawracać komuś głowę na forum.
Jeśli ktoś będzie chciał pomóc Ci coś znaleźć, to i tak to wpisze w googlach. Dla przykładu, w tym przypadku wystarczyło wpisać "youtube download". Ciężko? Znalezienie tej strony zajęło mi 10 sekund, a założenie tematu Adimowi pewnie trochę więcej, więc pomyśl co się bardziej opłaca. No, ale do znalezienia na google trzeba leciutko użyć rozumu, więc pewnie bardziej ekonomicznie założyć temat na forum. Mniej kalorii spalisz.
xxxxaulisiaxxxx napisał/a:
w ogóle nie łapie tego;/
W to akurat szczerze nie wątpię.
xxxxaulisiaxxxx napisał/a:
MONOTAONNY
"Monotaonność" to moje drugie imię, dziękuję, że to doceniasz. "Że to masakra".
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
widzę ze koleżanka napisała to co chciałem wiec nie napisze tego samego ale nadal potrzebuje program do pobrania filmów z youtube na mp3 a sam mam mało czasu na kompa wiec jeżeli ktoś ma jakąś manie na punkcie google.pl to już mnie to nie obchodzi proszę jeszcze raz o jakiś prog albo www