Tak,bo tylko to czego Ty słuchasz jest najlepsze.. A słuchasz pewnie jakiś katolickich piosenek,o Bogu,miłosierdziu,wierze etc. Albo Go$$i Andrzejewicz,która inteligencją wręcz emanuje
Rozumiem, że nazwiska takie, jak Williams, Horner, West, Dickinson, Nyman, Czajkowski, Preisner, Penderecki, Kilar, Satriani, Kaczmarski, Gintrowski, Hayes, Duke, Ellington, Charles etc. są dla Ciebie czarną magią. Bandy typu Blind Guardian, Haggard, Sonata Arctica, Red Army Choir, Beltaine, Can Zu, Lao Che są z dupy wzięte Niemniej Twoja przenikliwość nie zachwyca. Level down i -15% do gp.
A co do muzyki Behemotha. No cóż. Chłopaki się nie popisują w żadną stronę. No może na toplistach. Chociaż fani deathu mówią, że to na prawdę wysoka klasa. Cóż. Ja nie tak to widzę. Niemniej nikomu nie każę wielbić Yanna Tiersen. (Jam nie Cici, żeby mówić "Słuchaj dziwko, a jak nie to w ryj" ^^). Jedyne, co mnie w nich urzekło, to, to że koncertował z nimi bodajże Lechu Możdżer.
mumblin'cattle napisał/a:
Się kolega wykazał. Jak takiś mądry,to skąd to Twoje pytanie,hę?
Niy rozumim. Ciynżko.
Misha może być sobie jedną z najmądrzejszych osób nawet w Polsce ale czy to oznacza,że nie można mieć własnego zdania,własnych myśli? Bo ktoś tak powiedział,to tak jest i kropka. I jak tu dyskusje prowadzić?
Masz rację. Dlatego pogadajmy
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Bzdury piszesz.Nic na siłę, moja droga.Czy ja tu gdzieś napisałem jaśnie, że uważam się za inteligentnego w ogóle? W żaden sposób się nie wywyższam.
Odnoszę takie mniemanie.
Hipokryta napisał/a:
Co do mojego nicku.. hmm, powiem tak. Jestem w pewnym stopniu hipokrytą, ale przyznaje że nick miał się trochę różnić od tych "AlCi12 i Karolów93"..
Wiedziałam.
Misha napisał/a:
Misha może być sobie jedną z najmądrzejszych osób nawet w Polsce ale czy to oznacza,że nie można mieć własnego zdania,własnych myśli? Bo ktoś tak powiedział,to tak jest i kropka. I jak tu dyskusje prowadzić?
Masz rację. Dlatego pogadajmy
Misha jest najmądrzejszy w Polsce, bo uczy się od Wazeliny, która jest najmądrzejsza na całym Świecie. Mądrzejszy na cały Wrzechświat jest już tylko mój stary...
Misha jest najmądrzejszy w Polsce, bo uczy się od Wazeliny, która jest najmądrzejsza na całym Świecie. Mądrzejszy na cały Wrzechświat jest już tylko mój stary...
A ja tu chciałem skromnością przyaktorzyć. Ehhh...
Zaś mnie przygniotłaś wielkością mentorko ^^
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 22:38
Wazelina napisał/a:
Wiedziałam.
To brawo ! Praca detektywa stoi przed Tobą otworem.Ale ten nick to nie tak do końca jednak, dla inności.Ziarenko prawdy w tym, że jestem hipokrytą niewątpliwie jest.
By the way ; Ja nie słucham Behemotha - IMO są do bani, jedynie "At the left hand ov God" przypadła mi do gustu.A ich piosenki po Polsku to po prostu pożal się Boże.
Rozumiem, że nazwiska takie, jak Williams, Horner, West, Dickinson, Nyman, Czajkowski, Preisner, Penderecki, Kilar, Satriani, Kaczmarski, Gintrowski, Hayes, Duke, Ellington, Charles etc. są dla Ciebie czarną magią.
Niektórych faktycznie nie znam. Ale co ma piernik do wiatraka? Chcesz pokazać jaki z Ciebie inteligent? Proszę bardzo. Możesz wiedzieć sobie nawet kiedy umarł Juliusz K. Ordon Przepraszam Cię,ale takie wywyższanie/wykazywanie się jak dla mnie jest żałosne. A co do tego pogrubionego w cytacie,to czy przypadkiem nie chodzi o jedną osobę? No chyba,że myślimy o dwóch różnych osobach
Misha napisał/a:
Bandy typu (...) są z dupy wzięte
? Nie,dlaczego? Po co w ogóle o to pytasz? .__.
Misha napisał/a:
A co do muzyki Behemotha. No cóż. Chłopaki się nie popisują w żadną stronę. No może na toplistach. Chociaż fani deathu mówią, że to na prawdę wysoka klasa. Cóż. Ja nie tak to widzę. Niemniej nikomu nie każę wielbić Yanna Tiersen. (Jam nie Cici, żeby mówić "Słuchaj dziwko, a jak nie to w ryj" ^^). Jedyne, co mnie w nich urzekło, to, to że koncertował z nimi bodajże Lechu Możdżer.
Pomijając już ten nawias (kłamca), to pieprzysz tu jak głupi, zią ;> Lechu dotknął 4 klawiszy i dostał za to kupę kasy (chyba najłatwiejsza jaką zarobił), na koncertach puszczają to z taśmy albo grają sami :}
Poza tym, ty w ogóle nie rozumiesz/lubisz/trawisz death i black metalu, więc siedź tam cicho, bo się nie znasz i już.
[a sam Behemotha to tak tyle o ile lubię. raczej toleruję]
Niektórych faktycznie nie znam. Ale co ma piernik do wiatraka? Chcesz pokazać jaki z Ciebie inteligent? Proszę bardzo. Możesz wiedzieć sobie nawet kiedy umarł Juliusz K. Ordon Przepraszam Cię,ale takie wywyższanie/wykazywanie się jak dla mnie jest żałosne.
Aaaaaaaaaa, ale ci dowaliła ;D Ja popieram, Mishu tak ma czasem :}
A co do tego pogrubionego w cytacie,to czy przypadkiem nie chodzi o jedną osobę? No chyba,że myślimy o dwóch różnych osobach
Można to tak zrozumieć, ale chodziło raz o Dereka Duke'a, który miał swój udział w tworzeniu muzyki do Warcrafta III, a drugim razem o tego właśnie Duke'a Elilingtona
Diuk jest MEGA. To wiemy wszyscy
? Nie,dlaczego? Po co w ogóle o to pytasz? .__.
Nie pytałem. Po prostu tak samo głupio, jak ty mnie wcześniej, osądziłem Ciebie.
A co z tego znasz? Widzisz. Zawsze można znaleźć wspólny język, a nie umawiać się na walki w kiślu. Ot co.
Niektórych faktycznie nie znam. Ale co ma piernik do wiatraka? Chcesz pokazać jaki z Ciebie inteligent? Proszę bardzo.
Po prostu wcześniej mi wytknęłaś, że gówno wiem o muzyce i słucham gniotu, więc Ci pokazałem zwyczajnie, że nie. Może i mniej wykonawców było trzeba, ale po co? Efekt jest. A ty się nie denerwuj, że źle mnie oceniłaś i wszystko co powiesz o mnie okazuje się błędne
Przepraszam Cię,ale takie wywyższanie/wykazywanie się jak dla mnie jest żałosne.
Może. Ocena subiektywna. Jednak nie jest bardziej żałosne, niż to co pokazałaś wyżej.
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 16:36
Misha napisał/a:
Hipokryta napisał/a:
po Polsku
Tak mówią. Ja tego nie słyszę ^^
Nie chodziło mi o to, że w ich tekstach słychać Polskie wyrazy, tylko o to, że kiedyś śpiewali w języku Polskim i wtedy grali na prawdę do bani.Przykładem może być piosenka "Lasy pomorza".Później Nergal nauczył się dobrego wokalu, ale już nie śpiewał po Polsku..Zresztą - mi to rybka, bo ich nie słucham
Misha napisał/a:
Łyżwiarz wie, że kotek odkopał preeezent.
To już chyba piosenka "Decade of Therion" - o ile się nie mylę.
Nie pytałem. Po prostu tak samo głupio, jak ty mnie wcześniej, osądziłem Ciebie.
Hmm.. Czy ja Ciebie osądziłam? Tylko napisałam to,co o Tobie pomyślałam (czyli Ważniak (jak ten ze Smerfów ),chodzący światły człek etc.)
Misha napisał/a:
A co z tego znasz?
Chodzi o te osoby,które wymieniłeś? Chociażby (James'a) Hornera,Czajkowskiego,Pendereckiego,Kaczmarskiego,Ellingtona.Jeżeli chodzi o bandy to słyszałam tylko Red Army Choir,a znam Lao Che ;P
Wracając do tych pierwszych panów,to,żeby nie było,znam tylko niektóre fakty. Ich biografii czy życiorysów nie znam na pamięć
Misha napisał/a:
Zawsze można znaleźć wspólny język, a nie umawiać się na walki w kiślu.
Oczywiście,że tak ;D Tylko,żeby ten język nie był za bardzo ostry
Aha,jeszcze jedno: mówi się/pisze kisielu,a nie kiślu I nie mów mi,że jest inaczej bo czytałam o tym na różnych mądrych stronach XD
Misha napisał/a:
Po prostu wcześniej mi wytknęłaś, że gówno wiem o muzyce i słucham gniotu, więc Ci pokazałem zwyczajnie, że nie. Może i mniej wykonawców było trzeba, ale po co? Efekt jest. A ty się nie denerwuj, że źle mnie oceniłaś i wszystko co powiesz o mnie okazuje się błędne
Ech,nie wiem czemu ale jak czytam niektóre twoje posty to automatycznie na mej buzi uśmiech gości ;P Zupełnie tego nie rozumiem xd
Do rzeczy.Wiesz,nie wydaje mi się,że z tego co wcześniej napisałam można wyczytać,że słuchasz gniotu i gówno o muzyce wiesz. No chyba,że mi jakoś to wytłumaczysz (choć nie widzę sensu:P).
To jak? Pokój? xD
Ich biografii czy życiorysów nie znam na pamięć
Chodziło o muzyków. Na wszo mi ich biografie.
Cytat:
Aha,jeszcze jedno: mówi się/pisze kisielu,a nie kiślu I nie mów mi,że jest inaczej bo czytałam o tym na różnych mądrych stronach XD
Kto by pomyślał? Pomyśl jeszcze raz dlaczego napisałem w "kiślu".
Ech,nie wiem czemu ale jak czytam niektóre twoje posty to automatycznie na mej buzi uśmiech gości ;P Zupełnie tego nie rozumiem xd
Wzajemnie. Tylko mnie mózg paruje.
Cytat:
Do rzeczy.Wiesz,nie wydaje mi się,że z tego co wcześniej napisałam można wyczytać,że słuchasz gniotu i gówno o muzyce wiesz. No chyba,że mi jakoś to wytłumaczysz (choć nie widzę sensu:P).
Współczuję.
Tylko napisałam to,co o Tobie pomyślałam (czyli Ważniak (jak ten ze Smerfów ),chodzący światły człek etc.)
Wiesz. Ja o Tobie pomyślałem. "Kolejna rozglanowana extrasatan spiritual idiotka. Broken krzyżas are cute." I w ogóle Kredki.
Kreeeeeeeeeeeeeeeeedki :}}} Aj met rols in da rejn, niiiiiimfeeeeetaaaaaamiiiiiine, SHATAN \m/
HAIL NEW WAVE OF SHIT PSEUDO POP BLACK METAL, HAIL, HAIL!
Cici, Misha witać mi się tu chlebem i sola jak przystało na dobrych moderatorów a nie pierniczyć o dupie marynie.
Ja nowego użytkownika witam serdecznie w skromnych progach.
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie... A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"