witam,
mam na imię Mateusz mam prawie 18 chodze do 2 klasy technikum elektronicznego,
mieszkam w Sosnowcu, interesuje się piłką nożna, muzą(lp, soad) grafą, dziewczynami (szukam tej jedynej )
to chyba tyle więcej nie wyskrobię bo jest juz późno
jak macie jakieś pytania to walcie
_________________ ...gdyby mi sie tak chciało, jak mi się nie chce, to byłbym wielkim człowiekiem...
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 82 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 13:17
Następny z Sosnowca Kłania się kibic Legii i oddaje Zagłębiu Sosnowiec Hołd.
Nie wydajesz się spokojnym człowiekiem, lubisz imprezy z wieloma nowymi twarzami, czy ze swoimi ludźmi, których znasz?
_________________ Najpiękniejszy mój świat, najpiękniejsze dni, zostawiłem tam kolorowe sny. Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak, będę leciał co sił tam gdzie moje sny.