Po raz kolejny ponawiam prośbę o używanie języka polskiego. Next time - warn. Dziękuję za współpracę.
Cichojta! Gorzej piszą i tego jakoś nie zauważasz.
Nie odpowiedziała na twoją zaczepkę to teraz się rzucasz jak pchła na grzebieniu.
a nowa użytkowniczka idzie na odwyk korzystania z kropek. Zaklej je sobie czymś na klawiaturze czy coś.
No i witam jeżeli tego jeszcze nie robiłam.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Nie przypadły mi do gustu takie przekombinowane przywitania, ale cześć.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
jestem jedynaczka . niektórzy twierdż, że egoistką . ;x
patrze na świat oczami dziecka . boje się miłości . choć jednak jej szukam . w stosunku do nauczycieli jestem bezczelna . mimo tego, że mama pracuje w szkole . dobrze sie ucze . uwielbiam pisać i mówić o sobie .
Wszystko się zgadza.
commercially . napisał/a:
po ukończeniu gimnazjum planuję złożyć podania do trzech najlepszych LO w mojej okolicy .
Ta. Ale jak będziesz pisać jakieś "podanie", to Twa ortografia, interpunkcja i stylistyka nie będą zbyt dobrym prognostykiem dla takich dobrych uczelni. Jakby co...
Witaj.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 11:44
commercially . napisał/a:
po ukończeniu gimnazjum planuję złożyć podania do trzech najlepszych LO w mojej okolicy . następnie ASP lub studia o kierunku prawniczym . ew. matematyka .
Taaa, wszyscy idźcie na to cholerne prawo. A potem człowiek pracy znaleźć nie będzie mógł.
Witam serdecznie.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...