Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 238 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 12:36 hej:)
Mam na imię Marta, jestem z Wawy.... coz moge napisac o sobie, jestem jedyna, wyjątkowa w swoim rodzaju, cudowna istotka... miła dla miłych, kocham siebie... mysle ze to dobrze gdyz kazdy raczej tak powinien o sobie myslec.. cieszyc sie chwilą tak jak ja bo na świecie piękne są wlasnie tylko chwile,...nie uważam sie za jakąś ksieżniczke ale lubie rządzić i wykorzystywac ludzi.... no ale dlaczego oni dają sobą pomiatać? heh to juz nie moja wina... coz moge jeszcze napisac....... na to forum weszłam przypadkiem a ze lubie udzielać mądrych i słusznych rad i sie wypowiadać chętnie tu popisze wiec Witajcie moi drodzy forumowicze
jestem jedyna, wyjątkowa w swoim rodzaju, cudowna istotka... miła dla miłych, kocham siebie..
zapomniałaś dodać, że jesteś skromna
Martusia2 napisał/a:
piękne są wlasnie tylko chwile,...
nie wiem dlaczego ktoś to kiedyś wyciągnął ze starej, fajnej piosenki, jak dla mnie ten zwrot jest już przereklamowany i nader często używany
Martusia2 napisał/a:
nie uważam sie za jakąś ksieżniczke ale lubie rządzić i wykorzystywac ludzi
też masz się czym chwalić
Martusia2 napisał/a:
dlaczego oni dają sobą pomiatać?
a dają?
Cytat:
hej:)
hej!
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 238 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 18:03
Neska napisał/a:
Czego słuchasz?
Czym się interesujesz?
słucham prawie każdego rodzaju muzyki
a interesuje sie modą, sportem, psychologią oraz plotkami ze świata:)
LadyInsane napisał/a:
a na avatarze masz jakas barbie
prawda że ładna?
Wazelina napisał/a:
Jest jeszcze fanklub koLorQ rUsHoFFeGoOo!
oooo miło
.valeria. napisał/a:
Taa.. To może daj jakiś przykład? Bo wiele osób tak mówi..
no to świetnie że wiele osób tak mówi... wkoncu kazdy człowiek jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju... dlaczego mam sie nie uwazac za kogos wyjątkowego? lool