Witam wszystkich...
Póki co, niech moje personalia i miejsce zamieszkania pozostaną zatajone. Nie zamierzam wyjawiać kim jestem, dla kogoś, kogo jeszcze nie zdążyłem nawet poznać. Ale może kiedyś w przyszłości...
Jak widać w profilu, jestem chłopakiem urodzonym w '93 roku. Moje zainteresowania - różnie z nimi bywało. Przez mój życiorys przewijało się wiele rzeczy, które przykuwały moją uwagę. Jedne zostawały na dłużej, inne wręcz przeciwnie. Na chwilę obecną zajmuję się pisarstwem, słuchaniem muzyki (głównie współczesny rock, nienawidzę muzyki klubowej) i czytaniem książek (głównie fantastyki).
Charakter... cóż, ostatnio w moim życiu zaszły radykalne zmiany. Wcześniej byłem raczej radosny, lubiłem spotykać się z ludźmi, rozmawiać... Teraz jednak zacząłem coraz więcej milczeć, nie dopuszczać innych do siebie, byłem zamknięty i cichy. Zacząłem być okropnie drażliwy i dogryzać wszystkim, kto tylko próbował ze mną porozmawiać. Coraz więcej zacząłem tworzyć, jednak kosztem rozmów z ludźmi i śmiechu. Nie wiem, czy się z tego cieszyć... I wciąż nie mogę dojść, co spowodowało ten przełom... i póki co, nie zamierzam się dowiadywać. Nie wiem - samo minie, czy może zostanę już taki do końca... W każdym razie - nie mylcie mnie z emo. Nie wykonuję żadnych prób samobójczych, nie uważam, że nikt mnie nie rozumie (chociaż mam ostatnio wielkie trudności ze znalezieniem z innymi wspólnego języka) i nie ubieram się tak idiotycznie, jak niektórzy emo-fanatycy.
Wiem, że to moje przywitanie nie brzmi raczej zachęcająco... ale lepiej rzucić prawdę prosto w twarz, a nie kłamać. A taki właśnie jestem. I jakoś sobie z tym muszę poradzić...
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
Wiem, że to moje przywitanie nie brzmi raczej zachęcająco... ale lepiej rzucić prawdę prosto w twarz, a nie kłamać. A taki właśnie jestem. I jakoś sobie z tym muszę poradzić...
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2953 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 17:44
Rappang napisał/a:
Nie zamierzam wyjawiać kim jestem
a czy jesteś pewien, że poprzez podanie swojego imienia i miejsca zamieszkania, znajdziemy Cię i dokonamy gwałtu zbiorowego? trochę nie rozumiem takiego podejścia.
no ale witam serdecznie