Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 17:28
Gram w szkolnej reprezentacji , ale w moim miasteczku nie ma żadnego klubu koszykarskiego.Jeśli chciałbym na serio trenować musiałbym dojeżdżać 45 km...
_________________ "Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć?"
Pomógł: 8 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 330 Skąd: Trowbridge
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 18:52
Tak, na poczatku traktowalem to bardziej jako hobby, w Polsce tez nie mialem warunków do gry. Gralem kiedys dla miasta, ale niezbyt fajnie ludzie byli, teraz gram tylko dla szkoly i kilka razy w tygodniu dla rekreacji.
PS: Wiazesz jakas przyszlosc z koszykówka, czy jakims innym sportem?
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 355 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 11:55
Snap, bardzo fajny avatar
186cm w wieku 14 lat - nice.
Tego weza w domu to ile juz masz? Ukasil cie kiedys? Jadowity?
Cytat:
Zapomniałem dodać że chodzę na OAZĘ
Tu mnie zaskoczyles (pozytywnie).
No i witam oczywiscie.
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 19:06
Snap, że niby Wazelina Cie nie zlamie? Miej się na bacznosci. ;D
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.