"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
Oj żartowałem, tak mi się wyrwało spontanicznie
Lubie się z wami przekomarzać.
_________________ Carpe Diem!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 22:23
Fakt, ze w tym dziale nie sa naliczane posty, nie zwalnia z przestrzegania regulaminu. Prosze skonczyc te dyskusje, a kazdy post nie na temat bedzie nagradzan ostrzezeniem. kłótnie na PW.
Snap, witaj. Skąd pochodzi cytat w twoim podpisie?
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
oo, wielka kasta nietykalnych, kasta najwiekszych intelektualistów, o ktorych nie mozna zdania powiedziec.
wiem, wiem, musze skonczyc te dyskusje, bo nagle oblecial was cwaniaczki strach, ze ktos odwazyl sie na was lapę podniesc. mysleliscie, ze zawsze bedziecie jezdzic po ludziach jak po blocie bez zadnego sprzeciwu. myliliscie sie.
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
bo nie miała pieniędzy na koncie. a telefon miała na kartę.
nawet jej przed śmiercią nie wysłuchałeś. bezlitosnyś.
;D
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'