oo, wielka kasta nietykalnych, kasta najwiekszych intelektualistów, o ktorych nie mozna zdania powiedziec.
wiem, wiem, musze skonczyc te dyskusje, bo nagle oblecial was cwaniaczki strach, ze ktos odwazyl sie na was lapę podniesc. mysleliscie, ze zawsze bedziecie jezdzic po ludziach jak po blocie bez zadnego sprzeciwu. myliliscie sie.
Ijacię. Fajny jesteś. Jakieś propozycje?
Snap. Dobrze zrobiłeś. Parówki są zue
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Misha, Ty też?!
no nie. ja, urodzona pacyfistka takie rzeczy tu widzę.
no normalnie zaprotestuję. zorganizuję strajk głodowy na rzecz bestialsko mordowanych parówek. ;F
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
Dlaczego czytam o III rzeszy ? Dobre pytanie, czytam dla tego że prawie nikt o tym nie czyta... Więc dlaczego nie ?
Argumenty:
-Chęć poznania "psychiki" Hitlera
-Chcę wyczytać nieznane dotąd fakty
-Chcę poznać kompendium wiedzy III Rzeszy od strony Straży pożarnej po Wermacht i Luftwaffe
Fajnie licze na jakąś ciekawą dyskusje o III Rzeszy
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 19:08
Mam takie marzenie, że pewnego dnia czworo moich małych dzieci będzie żyło w społeczeństwie, które nie będzie ich osądzało wedle koloru skóry, lecz wedle ich charakterów.
Dziś ten cytat do mnie dotarł - warto walczyć o dobro innych.
_________________ "Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć?"