Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 308 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 14:17 Ciekawe 'dodatki' do potraw. ;D
Szukaj-ka nie znalazła takiego tematu.
Zdarzyło się wam trafić w kupionej potrawie, na 'coś' czego tam nie powinno być ;>?
Chodzi mi o coś jak np. włos w zupie, tudzież jakiś karaluszek etc.
Co to było?
I co zrobiliście z tym fantem?
Reklamowaliście 'produkt' czy odpuszczaliście sobie?
Czy taka sytuacja sprawiła, że zraziliście do danego posiłku?
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Ja kiedyś w drożdzówce siatkę foliową znalazłam. Ble! Kumpel tak samo, bo kupowaliśmy w tej samej piekarni. Śmialiśmy się, że może to jako zabawkę dodają do środka ;- )
Nie reklamowaliśmy, bo to na drugim końcu miasta i nie chciało nam się tam jechac, a kupiliśmy to, bo byliśmy głodni i tyle.
Ja tak może poza tematem trochę odbiegnę, ale w tych wszystkich sałatkach z marketów robionych na dużą skalę, można znaleźc coś, czego nie powinno byc. Są one robione w niekorzystnych warunkach i nie zgodne według zasad BHP. Warzywa nawet nie są myte, a osoby, które je przygotowują nie dbają o higienę przy pracy. Bardzo często znajdywałam w takich sałatkach pety i inne takie fanty.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 15:49
Moja matka kupiła kiedyś księżyce
takie bułki czy jak to sie tam nazywa
zawsze z tej piekarni były dobre pączki czy bułki
ale dobra
no to jem sobie tego księżyca wieczorem i tak go przerwałam na pół i patrze
a tam czarniutkie włosy bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
aż mi sie niedobrze zrobiło
moja matka zadzwoniła wtedy do tej piekarni
na drugi dzień odniosła to właśnie tam
i ja już tam do tej piekarni nigdy w życiu nie pójdę
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 308 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 16:02
ja nie miałam takich przygód, ale koleżanki owszem. ;D
a to pet znaleziony w chlebie/bułce. zairna kukurydzy znalezione w ziarenkach słonecznika, mucha w jogurcie. i inne takie. ;P niezbyt przyjemne. ;D
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 13:32
Heh to na koloniach mialam ose w chlebie
Później na każdym śniadaniu sprawdzalysmy z kumpelami czy nie ma zadnej więcej xD
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 19:12
Kiedyś znalazłam w hamburgerze dłuuugi włos Bez namysłu wywaliłam prawie cały hamburger do kosza. Az mi się niedobrze zrobiło. Bleee
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Kiedy miałem może z 13 lat, lubiłem robić sobie sam hamburgery z gotowych bułek i kotletów. Jednak pewnego razu ugryzłem swoją kanapkę i poczułem coś twardego... Wszędzie były jakieś szczątki kości. Momentalnie zaczęło mi się zbierać na wymioty i w życiu nie tknęłem ani nie tknę już hamburgera. Zawsze przypomina mi się ta sytuacja.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo