Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 22:35
mmm.... czekolada...
Lubię... chyba każdą...
oprócz: gorzkiej i białej.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Uwielbiam czekolade z nadzieniem truskawkowym.
Nie lubię gorzkiej.
_________________ "Bóg wysłuchuje tych,którzy błagają o łaskę zapomnienia dla nienawiści,lecz głuchy jest na głos tych ,którzy pragną uciec przed miłością..."
Ulubione Gorzka i Biala..czyli widze ,ze przeciwienstwo agusi_93,
Inne be.
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
- Więc wówczas gdy oglądałeś je czterdzieści trzy razy, byłeś aż tak bardzo smutny? - zapytałem.
Ale Mały Książę nie odpowiedział.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 14:32
kocham czekoladę xD
najbardziej białą bąboladę
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 20:24
ja wprost uwielbiam słowacką czekoladę studencką, białą z rodzynkami, , skorkami pomarańczy, migdałami, marcepanem, orzechami... mmm pychota:D
a co do gorzkiej... nie lubię, a jeszcze raz kupiłam sobie deserową 90-o procentową.. ohyda!
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2028 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 01:21
Czekolada mleczna, z orzechami, z rodzynkami, ale nie nadziewana żadnym farszem w postaci jakichś truskawek. Truskawki czy inne malinki to osobna dziedzina.
Polska, zwykła, byle by nie "czekoladopodobna", bo ta aż napaja obrzydzeniem. Brązowa i "łaciata", czyli pół brązowa, pół biała (nie wiem, może to się jakoś fachowo nazywa ). Sama biała jakaś taka dla mnie dziwna.
Deserowa...? Jak mam straszną ochotę na czekoladę, a innej nie ma, to kilka kostek deserowej przemęczę.
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 18:44
Mnich napisał/a:
Deserowa...? Jak mam straszną ochotę na czekoladę, a innej nie ma, to kilka kostek deserowej przemęczę.
dokładnie:D o lubię też kawowo- białą:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1689 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 18:47
Monique napisał/a:
ja wprost uwielbiam słowacką czekoladę studencką, białą z rodzynkami, , skorkami pomarańczy, migdałami, marcepanem, orzechami... mmm pychota:D
A ja nie. Jak chcesz, mogę Ci podrzucić tych czekolad trochę, bo mam ich łhohohoho i jeszcze trochę. Cóż, taki komfort mieszkania niedaleko granicy Słowackiej
Moje preferencje co do czekolad nadal niezmienne, tylko i wyłącznie orzechowa
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Gdzie są moi przyjaciele?
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!