_________________ "Bóg wysłuchuje tych,którzy błagają o łaskę zapomnienia dla nienawiści,lecz głuchy jest na głos tych ,którzy pragną uciec przed miłością..."
a jezeli chodzi o ich picie..to zalezy od humoru i w ogole co jest w domq...
_________________ - Wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.
- Więc wówczas gdy oglądałeś je czterdzieści trzy razy, byłeś aż tak bardzo smutny? - zapytałem.
Ale Mały Książę nie odpowiedział.
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 536 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 20:22
Cytat:
A więc jaki jest wasz ulubiony rodzaj herbaty?
Nazywa się "Płonące Serca", a składa się z zielonej herbaty Gunpowder i białej Buterlay, ziaren kakao, kandyzowanej karotki i papryczki chilli. A gdy się ją zaparzy, to po dnie szklanki pływają słodkie, czerwone serduszka.
Herbaciarnia "Himalaje".
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1596 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 14:26
Cytat:
Aguś, a gdzie można kupić herbatę pokrzywową? Jaka firma ją produkuje?
Mimo, że ja nie Aguś, to powiem, że herbatę pokrzywową dosłownie można kupić wszędzie, poczynając od apteki, sklepu zielarskiego, kończąc na Delikatesach Centrum.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 536 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 14:44
Cytat:
Mimo, że ja nie Aguś, to powiem, że herbatę pokrzywową dosłownie można kupić wszędzie, poczynając od apteki, sklepu zielarskiego, kończąc na Delikatesach Centrum.
Ja nigdy nie spotkałam się z herbatą o smaku pokrzywowym, dlatego pytam. No chyba, że macie na myśli zioła zalewane wrzątkiem.
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1596 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 14:49
Wilczy Rozbójnik napisał/a:
Ja nigdy nie spotkałam się z herbatą o smaku pokrzywowym, dlatego pytam. No chyba, że macie na myśli zioła zalewane wrzątkiem.
Przecież są na rynku herbaty ziołowe, prawda? A przynajmniej mi o taką chodziło. Zielone opakowanie, w środku 20 torebek i każda zawiera wywar z wybranych ziół. Wkładasz taką torebkę do kubka, zalewasz wodą i gotowe
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 15:41
A ja bardzo lubię herbatkę malinową pyyszna jest
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”