_________________ "And That's the bottom line cause Stone Cold Said So !" Stone Cold
"Rest in peace" Undertaker
"If you smell what the rock is cooking " The Rock
Pomogła: 1 raz Wiek: 9 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 597 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 14:01
Lubię ale nie jestem uzależniona
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Lubicie podgryzać żelki/pianki?
Macie swoje ulubione?
Z sokiem w środku, czy posypane kwaskowatym proszkiem?
A może jeszcze inne?
Może twierdzicie, że żelki są niezdrowe?
tak, uwielbiam !!!
mam ^^ takie zielone kółka a na dole biala lub żółta pianka ^^ mmmm.. :d
obojętnie .. ) i z sokiem i z kwaskiem
zelki niezdrowe??!! pierwsze slysze.. ) mi poprawiają humor lepiej od czekolady
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Na koloni miałam parę paczek żelków ... I jedną paczę żelków wzięłam na dwór i sobie siedzę przy stole zajadam żelki i czytam książkę ... Po jakich 5 minutach przyszła kadra i mówią że wszyscy mają na razie iść do pokoi bo jest zimno a zbiórka dopiero za 20 minut ... Poczekałam aż wszyscy wejdą wstałam i idę do pokoju ... A kadra do mnie " ty zostajesz bo masz żelki " ;P No i później Szymon z kadry jak zbierałam podpisy na koszulce , podpisał mi się tak : "Dla mojej żelki - Szymon " ... Dlatego, że dałam mu wszystkie żółte żelki jakie były w paczce
_________________ "Wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak, płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy."
To była bajka z zakończeniem ze snu
Jednak sny odchodzą i nie wrócą już...
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:21
Oj tak, uwielbiam żelki
Chyba wszystkie
No ale Harribo to nic nie przebije
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"